-
Друкаваных поплаткаў
Можа быць, з'? нейкі энтузіяст, як я, які любіць гэтыя рэчы і пу? даць мне савет.
Ці павінен я надрукаваць ланцуга метадам глыбокай друку, і я не магу прымусіць яго выйсці. Выкарыстоўваю bromografo, каб вырабіць ўражанне на блок засцерагальнікаў. Ланцуг я надрукаваў на лісце глянцавай паперы. Пасля bromografo уф-прамянеў, мыю, вырабленым з каўстычнай содай і сыходзіць з ланцуга. Пасля апускаюся блок засцерагальнікаў у хлоркавае жалеза, а ? іх, што, я не магу.
Ці не раз'ядае, як тады, калі я выставіў занадта макетаў да ўльтрафіялету, або разбурае схілы, як, калі я на кароткі час. Доказаў, я зрабіў усе. Таксама з розніцай у " + " або " - 30 сек экспазіцыі

Uploaded with ImageShack.us
-
я ведаю, што ў вас няправільны падзел....ці нават першым
-
думаў, што quanlcuno, песціцца з сяды козетта заўседы... электронікі і кажам
-
Вы можаце апісаць, лепш разбору і, што матэрыялы вы выкарыстоўваеце. Час назад я зразумеў, нейкае замыканне, можа быць, я магу дапамагчы вам.
-
1: блок святлоадчувальных
2: bromografo уф-прамянеў
3: каустическая сода ( доза, выкарыстоўваная 10г на літр)
4: хлорного жалеза
Формы на ланцугу спецыфікацыі zaf глянцавай паперы. Standby падстаўкамі, на лісце (імкнучыся ў бок) і падвяргаць уф-прамянеў на працягу 2 мін. Я таксама паспрабаваў з 1 мін 30 сек і 3 мін., але я горшыя вынікі.
Для развіцця апускаюся блок засцерагальнікаў ў раствор каўстычнай соды да тых часоў, пакуль вы не бачыце, выглядаць ланцуга (тып развіцця. фота). Тут вядома, што тое, што не будзе здзіўленая, яна павінна заставацца глянцавай, а застаецца злегку матавая. Калі павелічэнне часу, які застаецца ў шчолач не мяняе,а калі павялічыць % дазавання соды ў вадзе ад 10 мг\Л да 15мг\Л вы прыбіраеце, а таксама частка гэтай карцінай, cio? ланцуг.
Нарэшце, апускаюся блок засцерагальнікаў у хлорного жалеза. З дапамогай апраменьвання за 1 мін 30 сек хларыд забірае ўсе. а калі я стаўлю блок засцерагальнікаў на 2 мін я атрымліваю тое, фатаграфіі з вытрымкай 3 мін хларыд не ўдаецца вытруціць амаль нічога.
Што вы кажаце?
-
Працэдура ? правільна, што прынтэр выкарыстоўвае. Струйный або лазерны?
-
Соду трэба падрыхтаваць яе цяпер і, магчыма, з дыстыляванай вадой і канцэнтрацыяй 8 г на літр.
-
Прынтэр струйный. На жаль, я не лазер.
У любым выпадку, я выкарыстаў дыстыляваную ваду, але я падрыхтаваў літр, і я выкарыстаў яго кожны раз.
Я думаў, што праблема можа быць адлегласць ад neon будучы bromografo ручной работы (я выкарыстаў корпус ад старога сканара)
-
Я ў часы я вертопрах шмат, каб атрымаць вынікі decenti. у bromografo, якія я выкарыстаў, я таксама быў ручны, і як цябе я выкарыстаў сканар.
Для друкаркі я падаў чарнілаў(pi? denso) адзін мой знаемы наборшчык, і вы dir? што вынікі палепшыліся. Аднак лазерны прынтэр ? усе лепш і лепш.
Пу? быць, што бляск у друкаваных пакіньце прайсці крыху святла.
-
я зразумеў, што вы хочаце сказаць! я вырашыў гэтую праблему sovrapponento выдатна, 2 схемы, надрукаваныя на глянцавай.
Якое адлегласць ты паміж неон і шкло. Памятаю, што ен у школе ладзілі выставы, якія вар'іраваліся ад 5 да 10 мін, для? я не памятаю добра, добра
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума