Добры вечар усім, я выявіў гэты міфічны форум, выпадкова на ****** і я павінен сказаць, што ? вельмі добра зроблена, і адміністратары вельмі добрыя і даступныя...я тут, каб вучыцца, і я спадзяюся, што змагу ў мае намеры!![]()
Добры вечар усім, я выявіў гэты міфічны форум, выпадкова на ****** і я павінен сказаць, што ? вельмі добра зроблена, і адміністратары вельмі добрыя і даступныя...я тут, каб вучыцца, і я спадзяюся, што змагу ў мае намеры!![]()
сардэчна запрашаем..вы павінны завяршыць вашу прэзентацыю, нават з імем immaggino ігнат, і інш.? месца і прафесія..добры форум.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
Сардэчна запрашаем....
Але я на "асабістыя дадзеныя" я іншае імя-дата нараджэння і працы трэба ўставіць іх, а таксама з іншых частак?тады я не змог загрузіць малюнак профілю![]()
напішы тут...
Ps: Сардэчна Запрашаем!!!!!
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
Добры дзень усім мяне клічуць Ігнат мне 22 гадоў сукенка на перамогу RG, і я, механік,я-аматар ў свеце рухавікоў, і байкер..я хачу бліжэй у гэтым свеце, чаму? ? эвалюцыя механікі, і я хачу зразумець кожны аспект..вядома, што ў гэтым форуме большасць сіцылійцаў, і я е? вельмі прыемнадзякуй усім
прывітанне ігнат,я і іншы адмін мы ў правінцыі ct і некалькі тыдняў таму мы былі ў вашым раене,калі вы хочаце сур'езна увайсці ў гэты сектар, вы можаце адправіць нам ***** у info*professionalchiptuning.net з вашым кантактам, што мы гаворым аб гэтым па тэлефоне,дадзеныя, якія вы пазначылі ў вашым профілі бачныя толькі для тых, каму замест' тут і што публікуе,добры працяг.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
добры дзень і дабро запрашаем ігнат
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
прывітанне inganzio!!
Што такое заяц? Трус Abarth
прывітанне, benvento ў лепшы форум