Вынікі з 1 па 10 з 10

Абмеркаванне: чытанне і запіс файлаў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

чытанне і запіс файлаў

? можаце выразаць файл, напрыклад, ложак у паслядоўны і скараціць яго, каб загрузіць яго ў bdm ?
    ці наадварот?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    першае, я не думаю, што гэта магчыма. І можна выразаць файл і запісаць у паслядоўны, паглядзець дыскусіі на ecu marelli.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    вы ? магчыма, але вельмі складана для простага факту, што кожны праграміст счытвае і запісвае раене, што яму падабаецца + то, пачынаючы ад чытання bdm для атрымання паслядоўнага становіцца трохі складаны мой савет ? чытаць і пісаць адзін і той жа інструмент, калі не вы ? упэўнены, што адкрыць і прачытаць па bdm,
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    а так як вы ў задніцу на месца!!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    вы ? магчыма, але вельмі складана для простага факту, што кожны праграміст счытвае і запісвае раене, што яму падабаецца + то, пачынаючы ад чытання bdm для атрымання паслядоўнага становіцца трохі складаны мой савет ? чытаць і пісаць адзін і той жа інструмент, калі не вы ? упэўнены, што адкрыць і прачытаць па bdm,
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    я думаю, што можна ад bdm выразаць файл x пісаць у паслядоўны.
    а я думаю, што гэта бескарысна, і тут я бачу сэнс рабіць аперацыю, як.
    амаль tt файлы знаходзяцца як зрабіць паслядоўны і як зрабіць, bdm.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Citazione Першапачаткова Напісаў jolidj Visualizza Messaggio
    я думаю, што можна ад bdm выразаць файл x пісаць у паслядоўны.
    а я думаю, што гэта бескарысна, і тут я бачу сэнс рабіць аперацыю, як.
    амаль tt файлы знаходзяцца як зрабіць паслядоўны і як зрабіць, bdm.
    Прывітанне
    Для запісу ў паслядоўны файл, ложак у bdm, не трэба рабіць nula, толькі пісаць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    55
    Вы пу? зрабіць крок, чытайце ў "boot" і затым напішыце ў паслядоўны, і наадварот, я не ведаю, але мне здаецца, бескарысна і рызыкоўна, у тым сэнсе, што калі вы можаце прачытаць у паслядоўны, зручна пісаць у паслядоўны, не рызыкуючы адкрыць блок.
    На Марелли, якія не могуць чытаць у паслядоўны, вы чытаеце ў boot, затым? (з арыгіналам у руцэ) могуць пісаць у паслядоўны без праблем столькі разоў, колькі хочаце.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    не зусім, як, напрыклад, mercedes a-класа і b-класа чытаць пра тое, што ты робіш з паслядоўным, не ? поўнае яе поўнае трэба зрабіць у bdm, адпаведна, што чытаць паслядоўны вы не можаце пісаць у bdm, але тым не менш існуюць файлы ori каб вярнуць ecu ў bdm.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    на самай справе, але xch? вы ствараеце гэтыя параноікам, калі ў вас есць магчымасць? чытаць у bdm і ўсе лепш і лепш, і перапішыце заўседы bdm, а затым, калі вы чытаеце ў паслядоўны і ? надзейны інструмент, які выкарыстоўваецца перапішыце заўседы паслядоўны, мой савет, eusate, па меры магчымасці, заўседы адзін і той жа інструмент x чытаць і пісаць.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    ? можаце выразаць файл, напрыклад, ложак у паслядоўны і скараціць яго, каб загрузіць яго ў bdm ?
    ці наадварот?
    Прывітанне
    Я не думаю, прама сказаць "выразаць з файла прачытаць у паслядоўны для перадачы ў bdm".......
    Файл ложак у паслядоўны становішчы толькі вобласці, de карты, не з'яўляюцца une поўны файл comme вы калі чытаць у BDM.
    Але магчымае аднавіць une file ложак у bdm (напрыклад, у экю blocatta ў scriture serial).
    Вы чытайце гэты ecu ў bdm, толькі трэба аб'яднаць чытання арыгінальнай ручной бд, з файламі corrutto тут чытайце з BDM.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •