? можаце выразаць файл, напрыклад, ложак у паслядоўны і скараціць яго, каб загрузіць яго ў bdm ?
ці наадварот?
? можаце выразаць файл, напрыклад, ложак у паслядоўны і скараціць яго, каб загрузіць яго ў bdm ?
ці наадварот?
першае, я не думаю, што гэта магчыма. І можна выразаць файл і запісаць у паслядоўны, паглядзець дыскусіі на ecu marelli.
вы ? магчыма, але вельмі складана для простага факту, што кожны праграміст счытвае і запісвае раене, што яму падабаецца + то, пачынаючы ад чытання bdm для атрымання паслядоўнага становіцца трохі складаны мой савет ? чытаць і пісаць адзін і той жа інструмент, калі не вы ? упэўнены, што адкрыць і прачытаць па bdm,
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
я думаю, што можна ад bdm выразаць файл x пісаць у паслядоўны.
а я думаю, што гэта бескарысна, і тут я бачу сэнс рабіць аперацыю, як.
амаль tt файлы знаходзяцца як зрабіць паслядоўны і як зрабіць, bdm.
Вы пу? зрабіць крок, чытайце ў "boot" і затым напішыце ў паслядоўны, і наадварот, я не ведаю, але мне здаецца, бескарысна і рызыкоўна, у тым сэнсе, што калі вы можаце прачытаць у паслядоўны, зручна пісаць у паслядоўны, не рызыкуючы адкрыць блок.
На Марелли, якія не могуць чытаць у паслядоўны, вы чытаеце ў boot, затым? (з арыгіналам у руцэ) могуць пісаць у паслядоўны без праблем столькі разоў, колькі хочаце.
не зусім, як, напрыклад, mercedes a-класа і b-класа чытаць пра тое, што ты робіш з паслядоўным, не ? поўнае яе поўнае трэба зрабіць у bdm, адпаведна, што чытаць паслядоўны вы не можаце пісаць у bdm, але тым не менш існуюць файлы ori каб вярнуць ecu ў bdm.
на самай справе, але xch? вы ствараеце гэтыя параноікам, калі ў вас есць магчымасць? чытаць у bdm і ўсе лепш і лепш, і перапішыце заўседы bdm, а затым, калі вы чытаеце ў паслядоўны і ? надзейны інструмент, які выкарыстоўваецца перапішыце заўседы паслядоўны, мой савет, eusate, па меры магчымасці, заўседы адзін і той жа інструмент x чытаць і пісаць.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
Прывітанне
Я не думаю, прама сказаць "выразаць з файла прачытаць у паслядоўны для перадачы ў bdm".......
Файл ложак у паслядоўны становішчы толькі вобласці, de карты, не з'яўляюцца une поўны файл comme вы калі чытаць у BDM.
Але магчымае аднавіць une file ложак у bdm (напрыклад, у экю blocatta ў scriture serial).
Вы чытайце гэты ecu ў bdm, толькі трэба аб'яднаць чытання арыгінальнай ручной бд, з файламі corrutto тут чытайце з BDM.