хлопцы, я хацеў савета на тое, што адбылося 1 год f? і што з-за недахопу часу, а так жа, чаму? я не хачу больш? дакранайцеся да машыны, 1 год f? я супастаўляюцца з вышэйзгаданым рухавіком 1.3 mjet 90 л. с., без dpf, я бягу ад складальнікаў поўнае пераўтварэнне, і пасля некалькіх змяненняў у файл, мы прыбылі на добрае месца, вакуум ніжэй 2000 абаротаў быў pelino палепшылася,але fumosit? быў разбуральным, трэнер параіў мне ачысціць каталізатар серыі для абароны турбіны і паменшыць, так і выкідаў дыму празмернай, я зрабіў ачысціць коткі, і ў мяне былі сур'езныя праблемы, пара-уніз, пусты і паўторна, а таксама ў форме больш, чым калі мая astra быў арыгінал, падачы ? рэзкі, пусты прыкладна да 1800 абаротаў, а затым ўвесці ў пары ў maniea скокам да 4100 абаротаў, у якім рухавік, у канчатковым выніку падштурхнуць і хоча руху, і вельмі раздражняе ездзіць у горадзе?, выдатак да нябесаў, з-за гэтай праблемы, і яго выкарыстанне, абмен repertino, каб трымаць рухавік вяселы, рвалася і pelino палепшылася, пасля апаражнення складальніка, калі я правільна памятаю, ен змяніў press rail, загадзя, і ціск турбо...і крывая дызель, я зрабіў, паменшыць колькасць? дызельнае паліва, празмернае па-мойму, на шашы машына задушыла дыму было відавочна, і толькі што я пакінуў у pelino педаль газу машына зноў павялічыць хуткасць, калі замест schiaccivo дросельнай засланкі рухавік imballava tipoo ingolfato дызельнага паліва, то, як сказаў, я зрабіў, паменшыць дызель, і яму? падняў прэс-turbo, з elm 327 і крутоўны момант я адзначаючы, пік 1.5 бара на 3 перадачы, і пастаянна 1.3 бар..высокая, па мне,заўседы трэнер прымусіў мяне накласці фільтр bmc спартыўны і бочачку падобны на арыгінал, але pi? ******грошы выдаткаваныя дарма па-мойму, зараз мы падыходзім да справы, я хацеў бы вярнуць каталізатар арыгінальны купіўшы яго выкарыстаў, напрыклад, аўтамабіль, аварый не было, каб вылечыць вакуум, выкліканыя, перш за ўсе, з-за адсутнасці супрацьціску ад апаражнення cat, я бачыў у сеткі так званыя twinpipe вы думаеце, з турбонагнетатель cos? празмерным, калі па-любому cat арыгінал або twinpipe жыцце турба было б, як вы кажаце, ад Каляд да Святога Стэфана? дзякуй