Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24

Абмеркаванне: opel astra 1,3 90 к.с. mjet

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88

opel astra 1,3 90 к.с. mjet

хлопцы, я хацеў савета на тое, што адбылося 1 год f? і што з-за недахопу часу, а так жа, чаму? я не хачу больш? дакранайцеся да машыны, 1 год f? я супастаўляюцца з вышэйзгаданым рухавіком 1.3 mjet 90 л. с., без dpf, я бягу ад складальнікаў поўнае пераўтварэнне, і пасля некалькіх змяненняў у файл, мы прыбылі на добрае месца, вакуум ніжэй 2000 абаротаў быў pelino палепшылася,але fumosit? быў разбуральным, трэнер параіў мне ачысціць каталізатар серыі для абароны турбіны і паменшыць, так і выкідаў дыму празмернай, я зрабіў ачысціць коткі, і ў мяне былі сур'езныя праблемы, пара-уніз, пусты і паўторна, а таксама ў форме больш, чым калі мая astra быў арыгінал, падачы ? рэзкі, пусты прыкладна да 1800 абаротаў, а затым ўвесці ў пары ў maniea скокам да 4100 абаротаў, у якім рухавік, у канчатковым выніку падштурхнуць і хоча руху, і вельмі раздражняе ездзіць у горадзе?, выдатак да нябесаў, з-за гэтай праблемы, і яго выкарыстанне, абмен repertino, каб трымаць рухавік вяселы, рвалася і pelino палепшылася, пасля апаражнення складальніка, калі я правільна памятаю, ен змяніў press rail, загадзя, і ціск турбо...і крывая дызель, я зрабіў, паменшыць колькасць? дызельнае паліва, празмернае па-мойму, на шашы машына задушыла дыму было відавочна, і толькі што я пакінуў у pelino педаль газу машына зноў павялічыць хуткасць, калі замест schiaccivo дросельнай засланкі рухавік imballava tipoo ingolfato дызельнага паліва, то, як сказаў, я зрабіў, паменшыць дызель, і яму? падняў прэс-turbo, з elm 327 і крутоўны момант я адзначаючы, пік 1.5 бара на 3 перадачы, і пастаянна 1.3 бар..высокая, па мне,заўседы трэнер прымусіў мяне накласці фільтр bmc спартыўны і бочачку падобны на арыгінал, але pi? ******грошы выдаткаваныя дарма па-мойму, зараз мы падыходзім да справы, я хацеў бы вярнуць каталізатар арыгінальны купіўшы яго выкарыстаў, напрыклад, аўтамабіль, аварый не было, каб вылечыць вакуум, выкліканыя, перш за ўсе, з-за адсутнасці супрацьціску ад апаражнення cat, я бачыў у сеткі так званыя twinpipe вы думаеце, з турбонагнетатель cos? празмерным, калі па-любому cat арыгінал або twinpipe жыцце турба было б, як вы кажаце, ад Каляд да Святога Стэфана? дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    то. ваш трэнер таксама ухіляючы cad павінен быў ведаць, як аднавіць пара страчаных басоў.
    я думаю, што з elm ты nn паглядзець рэальнае ціск турбо.трэба вымераць рэальнае ціск, па крайняй меры, вы зразумееце, наколькі stressi турба.
    калі гары cat ori, вы можаце сказаць, ваш трэнер трохі павялічыць ціск на нізкіх абаротаў. гэта правільна зрабіць, падняцца на машыне.
    таго ж што вы можаце porovare зрабіць нават цяпер , у + карты педаль трэба гуляць у тым жа раене.
    я спадзяюся, што вырашыце.добрая праца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    дзякуй за адказ, трэнер спрабаваў розныя канфігурацыі, перапрашыўкі эбу некалькі разоў з рознымі файламі, пасля выдалення кошкі, і адзначаючы значнае памяншэнне крутоўнага моманту ўніз, прыкметнае прысутнасць вакууму вельмі fasdtidioso, рухавік і неіснуючыя дыяпазоне 1000-1800 абаротаў, каб зразумець, у некаторыя ўздымы я павінен звярнуцца, каб паставіць 1 перадачу, і паміж марсі ў іншы я не павінен зваліцца ніжэй 2500 абаротаў, чаму? з наступную перадачу, калі я спускаюся ніжэй 1800 абаротаў, я павінен дараваць марш-першае, ен спрабаваў падняць ціск ў магістралі высокага ціску, я не памятаю, можа быць, 5%, загадзя, і павышэнне ціску turbo, не дакранаючыся перепускного клапана, але шляхам павышэння яго файлаў, мараль гэтай байкі я сказаў, што не можа палепшыць яго яшчэ чаму? потым у мяне праблемы са счапленнем, але, па мне, з гэтай падачы рэзка, што да 1800 абаротаў рухавік ? не існуе, і затым адкрывае адразу ўсе счапленне ? найбольш схільная зносу, таму ціск turbo я бачу яго якім-небудзь чынам, не падвяргаючы манометры, шлангі і г. д.?? што-то plug-and-plaY?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    ціску турба не c'? нічога, plug і play,або манометры, або дыягназ, што трэба ? вельмі рэалістычна,я гэтых матораў у мяне факты, у багацці, з вельмі добрай прадукцыйнасцю і мала дыму,па-мойму ? з разгляду цалкам карту, і я магу сказаць вам, што калі зроблена пэўным чынам здымае вакуум ніжэй 2000 абаротаў і пачынае здымаць ужо пры 1500 аб, а не c'? трэба, каб вы пакладзеце каталізатар ідзе добра, нават так
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    ціску турба не c'? нічога, plug і play,або манометры, або дыягназ, што трэба ? вельмі рэалістычна,я гэтых матораў у мяне факты, у багацці, з вельмі добрай прадукцыйнасцю і мала дыму,па-мойму ? з разгляду цалкам карту, і я магу сказаць вам, што калі зроблена пэўным чынам здымае вакуум ніжэй 2000 абаротаў і пачынае здымаць ужо пры 1500 аб, а не c'? трэба, каб вы пакладзеце каталізатар ідзе добра, нават так
    вы ? праўда, я пісаў ж, што трэба перагледзець трохі карту гэтых машын, калі зробленыя пэўным чынам, яны становяцца прыгожымі лінейных
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    Мне здаецца, замест ke ваш аўтамабіль мае менш праблем
    Той факт, ke-менавіта пусты і не нармальны
    Я smonterei l egr, каб убачыць, як яна
    Калі вы ў руху на холад мінімум і нераўнамерна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    адказваю для legr, раніцай, у холад, калі я ўключаю машыны, спідометр азначае крыху ніжэй 1000 абаротаў, пасля 10-15 хвілін stbilizza да 850 абаротаў, ps вакуум, па словах складальнікаў, і вельмі востра, чаму? мая astra gtc важыць 1250 кг, колы на шаснаццаць, шырыней 205, і сеў на яго, а таксама стэрэа -, мы былі б supergi? як вага каля 1300-1350 кг масы ў вакуум, рухавік у пытанні 6-ступеністая, мая egr у залежнасці ад складальніка і выдаляецца ў электронным выглядзе, але не фізічна.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    не мае шмат вагі, чаму? я таксама ў вакол машыны і машыны з абсталяваннем і гель батарэя, што pesani?ці лічбы,але яны не пустыя,яны ідуць і проста і без дыму,калі хочаце савет змяняецца трэнер,які, хутчэй за ўсе, усе marelli не робяць для яго,я кажу так таму, што? я ведаю, як ідуць 1.3 mjt,нават з турбінамі, плюс не вакуум арыгінал, і ўжо на 2600 абаротаў цягнуць на поўнай хуткасці(турба плюс)
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    мая astra, калі я не памыляюся, то мантуе бош edc16....

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    ваша astra або мантуе marelli 6jf3 або bosch edc17,але, хутчэй за ўсе, дата, якая вас зрабілі спакойна ? безумоўна marelli
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •