Прывітанне ,у мяне ўсе даведкі для выдалення egr на Smart fortwo 0.8CDi.Il праблема, і што я проста не магу знайсці крывой рэцыркуляцыі ог, а таксама і Bosch edc 15, які павінен быў быць вельмі легкім, Хто-то мне можа дапамагчы?Загадзя дзякуй.
Прывітанне ,у мяне ўсе даведкі для выдалення egr на Smart fortwo 0.8CDi.Il праблема, і што я проста не магу знайсці крывой рэцыркуляцыі ог, а таксама і Bosch edc 15, які павінен быў быць вельмі легкім, Хто-то мне можа дапамагчы?Загадзя дзякуй.
Праблема і ў тым, што катушка і ўжо brucata і заўседы выходзіць памылка egr і ідзе ў жылле, .Eco, што я хачу выключыць кантроль
і тады nemmno калі выключыць элементы кіравання, вы знікае адмову трэба escudere памылка
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Я згодны а на карту я не магу знайсці нічога .Eco, таму што мне патрэбна дапамога нават бо гэта іншая задача выйграць
патрабуецца damos і з winols трэба шукаць dtc скіду (усе, што damos вярнуць)
на форуме павінна быць больш абмеркавання гэтай машыне і гэтай праблемы,як правіла, на любым форуме есць опцыя " пошук", але я бачу, што тут ніхто і ў курсе.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Праўда, я спрабаваў пяро без поспеху, Я даў паглядзець ahche на іншыя падобныя форумы, але, як я зразумеў, ніхто і атрымалася яго выдаліць
riaggiorno гэтую тэму
але, каб закрыць яго з лістоў, дзе вы паклалі аркуш?
ад верхняй часткі, дзе выходзіць поршань ідзе добра?
паспрабуйце гэта рашэнне