сення я пачаў дзень з даволі нуля****я ? надыходзіць lancia ypsilon 1.3 mjet ? яна стаяла на месцы.
як толькі я павярнуў ключ, я чуў, што помпа нізкага ціску, і рабіў вялікі шум, то я паспрабаваў, ціск і ціск, праўда, было не так scarca амаль 3 бар, але калі зразумеў інструкцыя па эксплуатацыі ішло да 2,4/5 бар.
я замяніў помпу разам з новай і змены ўстаноўкі , я запусціў машыну з цяжкасцю, чаму? не хацела пачынаць, здавалася, як быццам ingolfata.
настойваеце, настойваеце ? гульні.
толькі, што, калі яго судзілі па дарозе машыны, да 3300 прыкладна ? спыняецца, як быццам не мог бы газ, то вы адчуваеце turbo boost.
я зрабіў дыягностыку, а не c'? нічога, egr-ок, датчык ціску ў ок высокае ціск ок, толькі turbo і маса паветра, які выходзіць нізкія, калі я ускоряю ход .
мае сумневы ? turbo, што не помпа, але візуальна ? усе ок , працоўнае кола бок ўсмоктвання працуе добра , клапан waste gate ок.
< з'яўляюцца 59000 і выкарыстоўвае гэта, дзяўчына мне сапраўды дзіўна, турбіна будзе разбурана.
можа быць каталізатарам закрыта па-вашаму?
я чысты таксама впускной трубаправод, дзе выходзіць клапан egr бачыў, што забіваюцца ўсе іх.
вам савет, перш чым, што заўтра я магу выдаліць усю машыну?