Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207

кіраўніцтва для перапрызначэння ecu

прывітанне, хлопцы...я хацеў бы прапанаваць,можа быць, недарэчна, я думаю, зрабіць які-то даведнік пра тое, як moddare адзін экю ў больш просты можна..пачынаючы ад abc....? без зоркі, каб сказаць, проста кожны мінімуму фармальнасці, для таго, каб стварыць свайго роду даведнік "stock" сачыць, каб moddare ў экю, так як я ўбачыў, што на форуме есць шмат інфармацыі пра гэта, але многія з іх раскіданыя ў розных sottoforum або секцыі не заўседы даступныя вам beginners.....галоўная мэта гэтага майго прапановы было б галоўным чынам тое, каб не паўтараць тыя ж самыя рэчы для пачаткоўцаў.....што вы думаеце????
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    што, як мінімум, павінны быць зробленыя 4 толькі для дызельных рухавікоў аўтамабіляў, для ecu bosch, для ecu siemens, для ecu marelli, для ecu denso (толькі, каб быць на generic і не адрозніць, edc15,16,sid206,sid803 і г.д. і да т.п.)
    пазней будуць і тыя, бензінавых...

калі вы хочаце, вы можаце зрабіць гэта, ніхто вам перашкаджае, але для мяне ? немагчыма рэалізаваць
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Гэта займае час, але вельмі шмат часу на кіраўніцтва, калі ты зможаш добра для цябе, табе будуць удзячныя многія!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    вядома, каб з романных тыпу я б вельмі прыкметна.
    прывітанне.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я хацеў папрасіць адміністратара або мадэратараў, калі вы маглі б згрупаваць p? інфармацыя з розных форумаў у адным пасце, каб стварыць вельмі просты....
    але калі пакласці на цяжка, я думаю, што, калі не на f? нічога.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    я хацеў папрасіць адміністратара або мадэратараў, калі вы маглі б згрупаваць p? інфармацыя з розных форумаў у адным пасце, каб стварыць вельмі просты....
    але калі пакласці на цяжка, я думаю, што, калі не на f? нічога.....
    я не думаю, што вашыя намеры, мы contradizione з нашымі правіламі, бо я памятаю, што, калі пост?, наш сябар вешчуноў кіраўніцтва адзначае яго курсу, які ен наведваў у allientech, у адрозненне ад яго, вельмі старанна,многія карыстальнікі ўзялі кі і быў, што заўгодна, нават калі потым гэты матэрыял аск? па-за нашага форуму,як сказаў той жа вешчуноў,
    з майго боку я магу толькі падзякаваць цябе, калі табе гэта абяцаю, у любым выпадку, мы чакаем таксама, што думаюць нашы адміністратары, якія яшчэ трэба вымаўляюцца
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    хлопцы, за мной, рабіце, як хочаце, ніхто заслона можа перашкодзіць, калі вы хочаце зрабіць кіраўніцтва, хай так, але акрамя нейкай інфармацыі агульнага не можа пайсці на дэталях, але не пытайце мяне, дзіўныя рэчы рабіць, мне асабіста, бо праца-сям'я-форум у цэлым, я не магу засяродзіцца на нешта падобнае, і, акрамя таго, інфармацыя каштоўная, што я падзяліў я заўседы messe in off limits, таму што я не хачу раскрыць сакрэты, але пісаць пэўныя рэчы, у святле сонца, дзе можа чытаць нават тыя, хто нават не губляе часу, зарэгістравацца а хто то атрымлівае ад гэтага перавагі мне не ідзе прама ўніз.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    хлопцы,я шчыра спрабую зрабіць кожны мой пост, як кіраўніцтва ў тым сэнсе, што, як, што я разумею, я тлумачу так, каб зразумець усе,вы можаце ўбачыць у тэме golf 5 tdi, які я адкрыў,або ў тое, bdm, дзе на практыцы ? патлумачыў усе,але часам я бачу, што людзі не хочуць вучыцца,чытае і бярэ добра, не спрабуючы зразумець,я адкрыю тэму, нават сумнявацца па-дурному, чаму? я хачу навучыцца, але гэта на самай справе я чытаю людзей, якія не вартыя нават рабіць пошук або спытаць, чаму? вы такім чынам...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я думаю, што lascier? свет як знайсці.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Паведамленні
    119
    цяжка зрабіць... занадта шмат варыянтаў і занадта шмат ecu.... і ўсе роўна гэта заняло б месяцы і месяцы часу!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •