-
адкрыць edc 17
прывітанне, хто-небудзь есць якія-небудзь прапановы, каб адкрыць edc17 bmw? я бачыў відэа, дзе для зняцця масцікі, струменямі яго прачысціць карбюраторы...нейкі трук?
-
награваецца блок кіравання добра ў нагах,але без sporgeti таксама ў цэнтры!! і пасля перайсці solevvando паступова да адкрыцця...scaldala з aereocaldo ці тэлефон...
-
калі ў вас хопіць цярпення адкрыцці спакойна, без стварэння ўнутраных праблем!! і яшчэ,калі адкрыць гэтак жа, як і вы, - кажу я,тады, калі і блізка не відаць нават, што і было адкрыта
не выкарыстоўваць усе гэтыя хімікаты, што не робіце, акрамя таго, даюць на блок кіравання...а потым і вялікая праца, брудны...
-
затым, як і іншыя...так як у мяне адкрыты!!! (яшчэ...дзякуй, мы таксама можам закрыць для мяне.
-
Выкарыстоўвайце шпателя ад шпаклявання, каб пайсці ніжэй, і зрабіць рычаг, cos? не застаецца проста ніякіх прыкмет.
-
так, класічны метад...замест таго, каб чытаць і пісаць я магу ў boot mode з гала v2?
-
калі грэйт добра, няма-трэба зрабіць такі рычаг! вы таксама можаце выкарыстоўваць адвертку, руская.*****unque, і, як і іншыя..але будзьце асцярожныя: з аднаго боку, што можа быць больш нізкай, не прыкладаючы намаганняў занадта шмат, то, як і радыятар...
-
Што bmw мы гаворым ці, дакладней, які edc17?Я выкарыстоўваю Kess v2? учора міні 2012 edc17 112cv не прызнаецца, чаму? на апошнія mini і bmw, яны змянілі коды доступу і павінны скончыць пратакол.
-
Bmw 320 nn памятаю, у год або 2007 або 2009
-
вы павінны быць упэўнены, што датычыцца edc17.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума