я зрабіў змены ў гэтую карту, і я хацеў б ведаць ад вас, што вы думаеце.
ужо загружана на аўтамабіль, і не задавальняе мяне настолькі, cio? не, мне здаецца, такая дрэнная, па параўнанні з арыгінальнай, можа быць?
што параіце мне рабіць?
вось карту
я зрабіў змены ў гэтую карту, і я хацеў б ведаць ад вас, што вы думаеце.
ужо загружана на аўтамабіль, і не задавальняе мяне настолькі, cio? не, мне здаецца, такая дрэнная, па параўнанні з арыгінальнай, можа быць?
што параіце мне рабіць?
вось карту
карту ? сапраўды вельмі элементарны, cio? ты дакрануўся да карты правільныя, зыходзячы з абаротаў праведнікаў, для? не ў той бок.
вы далі 15,9% павелічэнне фіксаванай на ўсіх картах дросельнай засланкі, час ўпырску, што ecm называецца ціскам parzializzato, і ў абмежавальнікі крутоўнага моманту
rail ты павялічыў на 50 ачкоў, cio? 5 бар
спрабуе даць з крокам pi? паступова, пачынаючы, напрыклад, хаду 10 да 20% - у паскаральнік карты
час ўпырску перайсці ад 5 да 10%
rail incrementalo del4 або 5%
ціск турбо del6 або 7%
абмежавальнікі крутоўнага моманту перайсці ад 20 да 25%
c'? абмежавальнік крутоўнага моманту з драйвера, па адрасе e82b4 і e7ca6
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Калі гэта ваша першая карта, я б сказаў, што як у пачатку, і няма зла,прытрымлівайцеся парадаў magi1984, і вы ўбачыце вынікі
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
вы кажаце, што ? за тое, што тады я не ўзвышае, так і з мод. што я зрабіў?
я рэж. і надзеі mod
вось я тут, я зрабіў змены з conisgli, што вы мне далі, я спадзяюся, што вы зрабілі..
як ідзе цяпер?
для мяне, ці не ? дрэнна, я б павялічыла, толькі крыху больш нізкіх абаротаў am ? толькі справа густу, віншую
таксама мне карту, як і раней, можа ісці добра, можа быць, занадта высокі ціск rail. паспрабуйце яго і дайце нам ведаць.
ціск ў магістралі rail, не ? была павялічана ў 50 бар або няма? ? занадта шмат?
es:
у feb я ад золата 13000, і тое мод ? 13500 так 50 бар або больш?
шкоду, nn з імі робіш, але я + 300nr nn salgo. асабістага густу але, як ідзе машына ?? вы дабраліся, каб паспрабаваць??