Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: для іх дасягненьня

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

для іх дасягненьня

калі змяняецца блок кіравання es:
    карты педаль ,абмежавальнікі крутоўнага моманту, раствор для ін'екцый , rail , turbo, чаму? я павінен рухацца таксама авансавыя плацяжы?
    калі змяніць гэтыя вышэй, не падымаючы авансы я не магу выцягнуць коней, што я хачу, або тое, што
    прабачце мае невуцтва,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    перадаплату хай для апошніх. Калі машына ў парадку і не дым, хай арыгінальныя, у адваротным выпадку alzali ледзь-ледзь і не занадта нізка. Па карце, не раздражнены, не трэба дакранацца да іх. Лічыць, што, калі ўстаеш, ціск турбо стварэнні іп? ціск у рухавіку, што дапамагае спальваць лепш, так што паспрабуйце без яе і паглядзіце, як яна ідзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    перш чым дакранацца дасягненняў, я прапаную вам зрабіць добра і на іншых картах. калі націснуць добра тыя, nn, вам патрэбныя авансы, дастаткова і выконвалі тыя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    А калі вы ўсе-такі вырашыце дакрануцца да іх, зрабіце акуратна, у адваротным выпадку вы адчуваеце, tropo, шум у acelerazione

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    55
    выбачайце, можа быць, sar? дурны пытанне, але калі я хачу прадбачыць, я павінен панізіць значэння, дакладна?
    і ў табліцах пазначаны градусаў ўпырску?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    варта пачуць парады калег..лепш хай сядзяць тыя, закрануў дрэнна робіць сур'езную шкоду рухавіку!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    55
    так, я згодны, не дакранайцеся да іх, калі не ведаеце як гэта зрабіць, але я хацеў бы ведаць, як яна працуе, то паспрабуйце ў бяспецы,
    ? усе атрыманыя ў ведаць і разумець тое, што раней не ведаў...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    як правіла, авансы ў дызель датыкаюцца, калі вы ? р? перастараліся час ўпырску...
    у тым сэнсе, што "падаўжэнне акно часу ўпырску", з зменамі, у вас час нашы справы? дызель не будзе больш? ўводзяць у тэрміны, каб атрымаць максімальную магутнасць ад рухавіка, але частка гэтага дызель пры ўмове пачатку ўпырску на 19? перад вмт, напрыклад teminer? вельмі пасля таго, як устаноўлена з распрацоўшчыкаў гэтага рухавіка....вынік sar? мець цяпла і дыму, таму што частка дызельнага паліва практычна brucier? па-за камеры згарання і наступствы апісаныя вышэй.....тады ў гэтым выпадку, дзейнічаючы з веданнем справы, яны ідуць у moddare авансы так што пачаць ін'екцыйных р? перад тым, каб паспрабаваць спыніць ўводзіць у кропкі, дзе мы не гэтыя непрыемныя эфекты і новаўвядзенняў сапраўды, згаданыя....? c'? адваротны бок deglia медаль...у тым сэнсе, што калі вы esager? з авансаў ў дызельнае паліва ўпырскваецца ў рухавік, з яго "вадкасць" паспрабуе пракруціць рухавік, наадварот, яго пачуцце кручэння, які цягне небяспечна фактычнае ціск у цыліндры і з наступствамі, якія ў кароткі тэрмін могуць знішчыць рухавік...калі не памыляюся, c'? абмеркаванне ў ара апытанні, дзе абмяркоўваецца менавіта гэты..проста c? ? вы ? які скончыўся ў tarallucci і віно....шкада, чаму? па мне было б прамовы ад паглыблення ў форме, найбольш сур'езна таму, што гэты параметр мае ключавое прадукцыйнасці дызель.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •