Я хачу, каб пачаць разумець, winols c'? той, хто мае веды і выкарыстання праграмнага забеспячэння
Прывітанне і дзякуй
Я хачу, каб пачаць разумець, winols c'? той, хто мае веды і выкарыстання праграмнага забеспячэння
Прывітанне і дзякуй
шчыра не ? што гэта сапраўды просты ў выкарыстанні...я чытаў некалькі кіраўніцтваў, відавочна, усе на англійскай мове, знойдзеных у інтэрнэце, і там я страціў шмат гадзін сну.
цяпер я выкарыстоўваю яго толькі, каб бачыць усе дэталі, якія з ecm не ў стане зразумець...але для супастаўлення карысці і заўседы ecm
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я не магу пацвердзіць, што сказаў. WinOls ? дзіўна, як праграмнае забеспячэнне і выкарыстоўваць яго, я таксама для спецыяльных рэчаў, асабліва, калі c'? да паслуг гасцей damos. Для астатніх ECM застаецца забеспячэнне-й? "сябра", каб супаставіць. Далей, калі вы ведаеце, дзе ўмяшацца і як ўмяшацца, ідуць добра, усе.
Дзякуй, зрабіў ? я ў ecm, але для яе завяршэння спатрэбілася б драйвер maker. I nfatti alientech ведае-й? тое, што бачыце ў драйверах, зробленыя з іх, і калі адбываецца што-то, як sid не c'? каб бачыць так шмат рэчаў, як l'egr..........
Дзякуй
у раздзеле winols c'? файл pdf, на італьянскай мове, які вам тлумачыць, каманды,структура і некаторыя хітрасці, каб лепш выкарыстоўваць winols