Хто-небудзь з вас калі-небудзь меў справу з вышэй аўто? centra MEMS3, карту чытаць! калі я адкрываю з ECM не я сям'і кантрольнай і кажа мне, што драйвер ўтрымлівае памылкі! як я магу зрабіць?? загадзя дзякуй
Хто-небудзь з вас калі-небудзь меў справу з вышэй аўто? centra MEMS3, карту чытаць! калі я адкрываю з ECM не я сям'і кантрольнай і кажа мне, што драйвер ўтрымлівае памылкі! як я магу зрабіць?? загадзя дзякуй
паштовы зыходны файл ложак, і мы бачым, для таго, каб знайсці дзе-то карту
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Вось файлы! дзякуй
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-02-2013 ў 21:08
аб'ем рухавіка ?
коні?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
? 1.8 ад 160cv
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
дакладнае 1.8 160cv
Ніхто не знаходзіць драйвер або кантрольную ecm?
файл ? чытаў з каня, праўда?
ecm не бачыць без драйвераў, чаму? c'? толькі частка карты, на практыцы, не ? поўны файл.
я спрабаваў распазнаць некалькі карт, але не ўпэўнены, што нічога
калі можаце адпраўляць дадзеныя ў эбу, магчыма, вам ўдасца прашу ў крычы, сумяшчальныя з ecm