Усім прывітанне ад mindafuttu..
Я спадзяюся быць карысным для каго-то
Усім прывітанне ад mindafuttu..
Я спадзяюся быць карысным для каго-то
contracambio сардэчна запрашаем ache цябе
Дзякуй, сардэчна запрашаем... То bentrovato
сардэчна запрашаем,мы можам ведаць тое, + цябе?..et?,месца,імя і прафесію?..
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
добры дзень, сардэчна запрашаем.................
Але, вядома,.
Я хлопец 27 гадоў, які ад года вы збіраецеся выпрабаваць сябе ў перапраграмаванне блокаў кіравання аўто... Пасля таго, як зрабіў "p"? беспарадак з маім аўто я перайшоў на тыя, з маіх сяброў і cos? далей...
Усе ? нарадзіўся curiosit? і нават запал для рухавікоў, якія бяру з сабой, калі я быў маленькім...
Я пачаў мой падыход з рухавікамі : спачатку змены ў матацыкл, а затым, паступова, пачынаю змяніць механіка Fiat croma 2.0 tdid 94...
І цяпер я тут.
А вы?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 03-02-2013 ў 20:09
прывітанне і benarrivato,мы можам ведаць сваю прафесію і свае імя?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Мае імя ? Клаўдзія, мая прафесія ? канструктар-механік.
Я хацеў спытаць адну рэч: як ніколі, мы павінны мець 80 паведамленняў, перш чым вы можаце атрымаць доступ да файлаў на форуме? Або лепш, як паспрабаваць дапамагчы каму-то, калі я не магу праверыць, ці там? пошты на форуме?
Загадзя дзякуй
гэта правіла..нараджаецца x той факт, што многія рэгіструюцца, загружаюць матэрыял, а затым яны знікаюць, і я, здаецца, мае рацыю, есць карыстальнікі, якія працавалі шмат размяшчэння, асабліва ў раздзеле "файлы" ori што ў файле иммо і яшчэ, яшчэ, што вы пры nn паглядзець,вы можаце ўдзельнічаць гэтак жа актыўна і працягнуць руку дапамогі, у шматлікіх дыскусіях па гэтым шляху ? было ездзіў на ўсіх, уключаючы мяне,удзельнічаць у форуме, і вы ўбачыце, што неўзабаве вы пяройдзеце ў катэгорыі вышэй.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]