прывітанне ўсім, я павінен ісці чытаць, а затым пісаць clk 220 cdi 2008 года, я думаю, што горы edc16c31( я не хачу есць дурное) , я магу зрабіць з mpps v5 без рызыкі заблакаваць???
дзякуй усім..
прывітанне ўсім, я павінен ісці чытаць, а затым пісаць clk 220 cdi 2008 года, я думаю, што горы edc16c31( я не хачу есць дурное) , я магу зрабіць з mpps v5 без рызыкі заблакаваць???
дзякуй усім..
у сухім ці мокрым выгнуты заўседы працуе, як пракляты.....:cool:
mbe вам ніхто не можа даць гарантыю таго, што nn блокаў , а таксама, калі ў вас сродкі афіцэраў . а з bdm каля цябе нават cuxo.
дзякуй, што адказалі мне, але калі б я быў выкарыстоўваць kess клон , верагоднасць? блакаваць яго ? ці ж можа быць ? pi? надзейна?
Клоны усе яны добрыя... у залежнасці ад якасці.
Злучае бустер і перайсці з mpps, спачатку, вядома, трэба чытаць і іх, вы зробіце ўжо? справаздачу.
Колькі напруга павінна быць для правільнай працы?? Больш 12в
Досыць таго, што ты жывеш на 12 у багацці...
На старых w203, калі collegavi паслядоўны кабель ішоў у матор вентылятара на максімум, апускаючы рэзка напружанне сістэмы. А ў lettuna не можаш прымусіць пашкоджанні... паспрабуйце і паглядзіце, як ен сябе паводзіць.
калі ў вас праблемы, што частка вентылятара можна зняць толькі той засцерагальнік, нават калі ў гэтай серыі не павінна спатрэбіцца.
не зняць засцерагальнікі...... я на гэтай машыне і яшчэ, калі зняць вентылятар той жа.....на мой конт, я выявіў, пасля яе затрымаўся з mpps!!!!!
вы вентылятар частцы ўсе ў парадку =(