Пытанне: але калі файл чытаецца і захоўваецца з BDM, Kess, Mpps etc... Пу? быць выкарыстаны толькі з дапамогай адпаведнага Абсталявання-ложак або пу? можна перапісаць пры дапамозе ўсіх відаў Абсталявання?
Пытанне: але калі файл чытаецца і захоўваецца з BDM, Kess, Mpps etc... Пу? быць выкарыстаны толькі з дапамогай адпаведнага Абсталявання-ложак або пу? можна перапісаць пры дапамозе ўсіх відаў Абсталявання?
Апошні раз рэдагавалася giarras; 06-01-2013 ў 22:31
як правіла, варта чытаць і пісаць адзін і той жа інструмент,аднак ? можна таксама выкарыстоўваць розныя сродкі, але вы павінны рабіць гэта заўседы ўвагу на памер файла xch? усе серыйныя nn чытаюць той жа памер,то есць ecu-не дазваляюць чытаць у паслядоўны і, такім чынам, вам заўседы трэба тое, у bdm, які вы таксама можаце напісаць у паслядоўны, правяраючы, ці ўсе віды x mpps файл nn патрабуе, d' быць скарочаныя.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
правіла кажа, што " чытаць запісаць розныя інструменты могуць чытаць у розных месцах карты
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
доўгі час гэта выдатнае тлумачэнне giarras я рэкамендую прасіць у выпадку у выпадку, калі ў вас есць сумненні, таму што вы не можаце зрабіць той жа ход разважанняў, абагульняючы.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я не хацеў бы накласці вета на любы tread...? я хацеў бы сказаць, што,на мой погляд, і corregetemi, калі я памыляюся,рэзервовае капіраванне bdm ложак з любога інструмента пу? напісаць з любым інструментам..
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
giarras вы хочаце сказаць, што рэзервовае капіраванне ложак у bdm з kess v2 напрыклад, не можа напісаць з пеўня v2??
заўседы ў bdm відавочна,...
kess, не робіць з bdm, але там быў стары bdm alien, што ў некаторых выпадках можа таксама прыняць файл адрозніваецца natra, і наадварот,загорнутыя таксама пры змене памеру можна аб'яднаць, і,наадварот, як я ўжо напісаў, і гэта заўседы лепш спытаць, у прыватнасці, таму што гэта не размова, які датычыцца ўсіх.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
А msport,
на самай справе я меў досвед працы з файла прачытаць па bdm і пісаў, з mpps12 на opel astra 1900 cdti, а ? ўсе прайшло ок, як кажа msport v? прааналізаваны ў кожным выпадку ? заўседы лепш спытаць і спадзявацца на экспертаў...![]()
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў