Вынікі з 1 па 5 з 5
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735

вось я!! з павагай да ўсіх

Добры вечар, мяне завуць Тоні, я жыву ў Палерма, і я заўзяты аўтааматар, як правіла, і электронныя прыкладання з кіравання рухавікоў,я не раблю гэта сваей прафесіяй я займаюся іншым,але запал была моцнай заўседы я займаўся вылічэннямі на спорт у 2т, што 4т, я рады быць на гэтым форуме, на першы погляд, мне здаецца, што ен досыць структураваны, каб канкурыраваць на іншых форумах, асабліва на тыя падробкі, якія ўзнікаюць, як такія, але ў рэальнасці? толькі ў крамах x, прадаць матэрыялы і абсталяванне, а таксама іншае, гэта я кажу x з асабістага вопыту, улічваючы, што пры захаванні правіл, я быў кажуць, што іх "бандыт", як ад астатніх, некаторыя на гэтым форуме нават сваіх бандытаў, якія могуць сведчыць аб іх неправамернасці, цяпер, прабачце маю волю, але гэта было справядліва адзначыць, што я БАНДЫТ.
    а шмат кампліментаў, мае пажаданне, што гэты форум можа стаць першым у расіі.
    прывітанне Тоні.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Прывітанне Тоні і вітаем сярод нас
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    дзякуй адмін, я спадзяюся, у мой маленькі ўклад і быць заўседы актыўным, з маім удзелам.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    добры дзень і дабро запрашаем на гэты форум, калі вы чытаеце нашу прэзентацыю, нараджаецца для нашай вялікай страсці, якая затым таксама наша праца,вядома, на працы не адкрываецца, але " дапамогу і абмен думкамі, калі вы хочаце расці і асновай адчуванні пры гэтым не закранаць пакорлівасць',зараз гэты форум мае вялікія перспектывы на будучыню, што з вашай дапамогай мы зробім,то пры ўстаўцы з alrticoli продажу, што часта шукаюць у сеткі, і ад правільнага дапамогу па правільнай цане я не думаю, няма нічога дрэннага сапраўды, я думаю, што многія палюбяць, але галоўнае не гэта гандаль, але запал, якія мы не павінны забываць,добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    дзякуй msport, тое, што вы дадалі, ты і мае рацыю ў тым выпадку, калі б вы зрабілі сэрвіс, усе на форуме і дасць дапамогу, таму testeresti усе артыкулы выстаўлены на продаж, і гэта стане гарантыя на прадукцыю, таму escluderesti непатрэбных і дрэнны кошт, я сваю гаворка, не паведамляецца, на гэта я спадзяюся, што вы ніколі не мелі справу з першым, дзе я быў забанен, як і многія іншыя, але толькі светлыя, яны адчувалі ўсе прывязаныя, і калі яны не дамаўляліся, вы radiavano без прычыны, у маім выпадку, я думаю, не трапіць сюды гэтую рэч,я ніколі не пакінуў нічога выбітнага, яркасць? з гэтага хлопца, калі менш, калі ляжыць, я іду да яго ў курску я шмат падарожнічаю х працы і нават вы immaggina, што я займаюся ў жыцці, зачыняючы дужкі яшчэ кампліменты x форум.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •