Прывітанне, хлопцы,
калі-небудзь, выдалены FAP ад гэтых аўтамабіляў?
вы ведаеце, калі я магу выкарыстоўваць адразу, альбо Ecusafe?
Прыкладаю зыходны файл.
загадзя дзякуй за парады
з павагай
Прывітанне, хлопцы,
калі-небудзь, выдалены FAP ад гэтых аўтамабіляў?
вы ведаеце, калі я магу выкарыстоўваць адразу, альбо Ecusafe?
Прыкладаю зыходны файл.
загадзя дзякуй за парады
з павагай
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-12-2012 у 22:14
як правіла, ecusafe на гэтыя машыны не памыляецца, другі дзень я выдалены fap на 159 год 2012 рухавік 2.0 136cv і не здаецца, што мне яшчэ не патэлефанавалі, я выкарыстаў раз, але на новы дэльта і punto evo, я выкарыстаў es і ідуць вялікія!!![]()
я пацвярджаю, я зрабіў некалькі 1.6 з ecusafe без праблем
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я пацвярджаю, вы можаце яе спакойна,адзінае, што вы павінны пераканацца ў тым, што не есць памылка 1000% засмечвання fap у выпадку, прама зараз вы можаце бачыць, што тлумачыць, як выправіць, што ў горадзе зачыненыя.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Увагу вай, калі і у версіі еўра-5", " пуск " і " стоп " ecusafe ці раз не працуюць
Праз некалькі км загараецца кантрольная лямпа rigenerazone збіраецца, але не поўнае, ніколі не...
таксама я зрабіў з 1.6 ecusafe , не праблема.
зроблены без праблем
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
На маім вопыце
На брава 1.6mjet ок
На punto evo S&S 1.6 mjet120cv не працуе,пасля 10 дзен гарыць
Bravo 1.6 mjet S&S, тая ж памылка
Sar? батанік я... ;-)
Вы ведаеце, а калі ******* усе таму'?
я не думаю, што *******h мае праблемы на гэтых аўто.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]