Прывітанне, раблю дыягностыку з дапамогай multiecuscan маей 147, ? вынік атрымаць 20,000 км на блоку кіравання, - у голасе odometers, у той час як на спідометры ne азначае 130,200 <... машыны ? выкарыстоўваецца
Прывітанне, раблю дыягностыку з дапамогай multiecuscan маей 147, ? вынік атрымаць 20,000 км на блоку кіравання, - у голасе odometers, у той час як на спідометры ne азначае 130,200 <... машыны ? выкарыстоўваецца
кафэ. можа быць запраграмавана ecu з bdm! або ? было ўзыходжанне зла![]()
можа быць, што і быў заменены эбу па нейкай прычыне
checcosassu па bdm ? тыпу праграміст, які падключаецца dorettamente на плаце ecu і дазваляе зрабіць чытанне поўнага flasch e2p і mpc
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
па bdm ? чытаць цалкам idati прысутнічаюць у эбу....калі, напрыклад перазапісу файла ў bdm іншай машыны з менш км на вашым ecu гэта захоўвае ўсе дадзеныя ў новы файл...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
колькі вы км прайшлі з моманту, калі ты яго купіў??
я скажу вам адну рэч.. multiecuscan.. ? гэта бясплатна ( без ліцэнзіі ) ??
але я рэкамендую праверыць сам аддаў іншы дыягназ, cio, каб зразумець, калі multiecuscan кажа праўду
а калі знаходзіцеся км паміж ecu рухавіка і прыборнай...значыць, была зроблена дзе-праграмавання ў мяне есць замена ecu, не c'? ценю сумневу!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
? запісаны...? мне кажа 0 праграмаванне