хлопцы, як вы думаеце, вы можаце? выдаліць fap з ecu аўтамабіляў, якія маюць сістэмы denso?...тыпу mazda ...opel...c'? некаторыя sw, што робіць е? ці вы працягнеце з дапамогай эмулятара?
хлопцы, як вы думаеце, вы можаце? выдаліць fap з ecu аўтамабіляў, якія маюць сістэмы denso?...тыпу mazda ...opel...c'? некаторыя sw, што робіць е? ці вы працягнеце з дапамогай эмулятара?
тады здаецца, што тое ******* як сярод самых прадаваных, але, можа быць, нават ен не ідзе на ўсе,акрамя гэтай я ведаю, што некаторым атрымоўваецца з дапамогай winols,не сказаць, што яшчэ ад нас мала вопыту на гэтых транспартных сродкаў, такім чынам, не было яшчэ, каб мець магчымасць эксперыментаваць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я чуў, што ? лепш ісці ў эмулятар, і што ўсе машыны ў парытэт? змены на flash не паводзяць сябе сапраўды гэтак жа....у autocom працуе на гэтых аўто для кіравання fap?
winols таму, а таксама defap?...выкарыстоўваюць, магчыма, winols, чаму? файл ? складана маніпуляваць
з якой інструмент чытайце denso????
вы ніколі не выкарыстоўвалі раней? я ніколі не меў магчымасць, і я чуў заўседы розныя меркаванні