Прывітанне ўсім
я падпісаўся сення на вашым форуме, не будучы Espertoneя ведаю, што зараз мне павінны трываць толькі з просьбамі аб дапамозе
мой уклад у сувязі з sar? мінімум !!!! але вы так пачынаецца?
PS: усіх з калядамі
Давід
Прывітанне ўсім
я падпісаўся сення на вашым форуме, не будучы Espertoneя ведаю, што зараз мне павінны трываць толькі з просьбамі аб дапамозе
мой уклад у сувязі з sar? мінімум !!!! але вы так пачынаецца?
PS: усіх з калядамі
Давід
сардэчна запрашаем,давід,ці можаце вы распавесці нам вашу et?,месца і прафесія?..дзякуй.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
Гадоў 41, прадам матацыкл і запчасткі онлайн, сапраўды, я прадаваў чаму? я паддаўся на сайце ў канкурэнцыіцяпер я працую на рэалізацыі інтэрнэт-сайтаў і кіравання, чым тое, што я не вытрымаў і ад імя трэціх асоб, удзельнік ў майстэрню, Аўтамабілі, матацыклы і квадрацыклы, якой я займаюся мота і квадрацыклаў і "я раблю некаторыя працы па электрыкі ў часе ******" я аматар электронікі, як правіла, я люблю рамонт ад кампутара да тэлевізара, пакуль на прас, я на некаторых сайтах бясплатных аб'яваў, я раблю вопратку, у прыватнасці джынсы, і калі ўсе пойдзе добра, з студзеня таксама жаночыя сумкі, то проста сказаў бы, што я ўжо? поўны працоўны дзень
прывітанне і benarrivato.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
прывітанне Давід..benarrivato паміж намі...як я бачу, вы адзін, што не s? быць з рукі ды????
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Сардэчна запрашаем....
прывітанне і дабро запрашаем