Прывітанне, я анел і займаюся электронікі на аўтамабілі пасля некалькіх гадоў механіка і eletrauto я вярнуўся, каб зрабіць тое, што я пачаў шмат гадоў таму , на шчасце, усе моцна змянілася ў лепшы бок .
Прывітанне, я анел і займаюся электронікі на аўтамабілі пасля некалькіх гадоў механіка і eletrauto я вярнуўся, каб зрабіць тое, што я пачаў шмат гадоў таму , на шчасце, усе моцна змянілася ў лепшы бок .
Прывітанне і дабро запрашаем, анел
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
Прывітанне анел,і дабро запрашаем, я бачу, што вы ў рыме, мы Можам ведаць, колькі вам гадоў?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
сардэчна запрашаем.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
прывітанне анел...не маглі б вы сказаць,калі ласка,чаму, па-твойму, усе змянілася ў лепшы бок?
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Добра прыехаў-----------------
сардэчна запрашаем!!!
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-06-2014 да 22:37
прывітанне і дабро запрашаем
выбачайце, але эмулятар eprom не было прылада, якое спалучана з тыпам вашай eprom і устаўлены ў сокет eprom вашага эбу ( што вы называеце вышэй "эмулятар") вам дало магчымасць у рэжыме рэальнага часу змяняць адлюстраванне і пасля пэўнага загрузіць яе ў новую eprom і ўстаўце яго ў блок кіравання? як гэта адбываецца цяпер праз паслядоўны порт....