прывітанне у мяне акрамя fap/рэцыркуляцыі з ecusafe на гэтай машыне я хацеў бы vosrto погляд...прыкладаю файл ori +mod.........дзякуй.
прывітанне у мяне акрамя fap/рэцыркуляцыі з ecusafe на гэтай машыне я хацеў бы vosrto погляд...прыкладаю файл ori +mod.........дзякуй.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 16-12-2012 ў 13:00
але чаму? не пішыце ніколі дадзеныя ecu, литраж hw і sw...
я не запампаваў, але кажу табе ўжо? што, калі ? 1.3 mjet ecusafe не працуе
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я думаў, што inserndo файл крычы не трэба было.... Marelli Multijet
MJD6F3HW04P
Num SW: 3645J196
Dis FIAT: 51854485
Cod ГОМА: 6F3.J132
рабіце гэта калі-то зрабіў на мінулым тыдні і ўсе яшчэ ідзе добра!!!
Пацвярджаю..! раз яна працуе добра для гэтай машыны
пераходжу ў падзел для пачаткоўцаў і дзянек вешчуноў напісана і перапісана 100 раз, вы павінны назваць файл так, як павінна і пісаць на info машыны тыпу у пачатку я думаў, што вы кажаце, у 1.6 mjet замест гэтага мы гаворым 1.3 mjet,хлопцы, калі я пачну выдаляць пасты, таму што яны не зробленыя з вельмі маленькія хітрасці, якія я прашу вас, дазвольце прайсці хачу, я кажу, да гэтага не кажаце мне, таму што ен знік пост,у любым выпадку вы ўпэўненыя, што калі-то ен працуе добра на гэтыя машыны?
я не ніколі не спрабаваў, але, каб сказаць, калі ен добра працуе, па крайняй меры, трэба зрабіць 1000km.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я зрабіў y 1.3 mjet 75cv і 500 75cv з раз.... абодва што тычыцца рухавікоў былі добрыя, y ? на больш 1000km.... 500 l' я зрабіў гэта на мінулым тыдні.... у абодва, але " я не шпіен, карціны ручной працы!!
? правільна тое, што вы кажаце..... у наступны раз сяду' усе аб магчымых так....... міф 1.3 mjtd 90 л. з....SW: 3645J196/hw51854485 я бяру трохі інфармацыі, каб выключыць fap, калі можна было з дапамогай нейкай праграмы...
Калі вы сказалі паспрабаваць з раз правілы і паведамляе, што тут, калі працуе, асабіста я, не я ніколі не спрабаваў на гэтай машыне
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.