Вынікі з 1 па 5 з 5

Абмеркаванне: першыя крокі з siemens

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115

першыя крокі з siemens

усім прывітанне, хлопцы, на жаль, абавязацельствы механічныя не даюць мне часу, каб прысвяціць працаваць на карты,аднак я мяркую пад назіранне гэтую карту, ford fusion 1.4 hdi 68cv sid 804.anche калі вы будзеце ў мяне зроблены яшчэ мала, і я хацеў бы ведаць, добра ці дрэнна, я іду ў правільным напрамку, дзякуй усім, хто esprimera' меркаванне, добрая праца
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    прывітанне з таго трохі, што я ведаю'
    0756C4 змяненні ў 8bit
    астатняе можа быць добра скажам, асноўных картах, якія вы закранулі, - тыя ,можа быць, вы можаце дакрануцца злегку, нават час ўпырску
    079BDA я не ведаю, што падаюць, як правіла, не тыя дакранання, тыя карты ,хто-то кажа, авансы... але не забяспечваюць не праверыў з дыягназам на руках
    я не ўпэўнены ў гэтым.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    мод, я б сказаў, што можна паспрабаваць не malvaggia і паглядзець, калі вы паліце.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115
    прывітанне, хлопцы, перш за ўсе дзякуй за ўвагу,у адказ на pinotec на аснове маіх ведаў па адрасе 0756c4 не ідзе мода на 8 біт(мне будзе дрэнна вучыў?)можа быць, хто ? яшчэ эксперт на гэты тып карты нам скажа ў любым выпадку, як толькі я атрымаю назад машыну і загрузіць файл, вам перайду....і я кажу вам, як яна ідзе, і калі вы паліце....тых, хто хацеў бы ўмяшацца бэн дзякую ўсіх за супрацоўніцтва і жадаю вам добрай працы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115
    выбачайце, убачыў, што есць я задаю вам таксама яшчэ адзін пытанне, хто-небудзь ведае, ці, можа быць, ен спрабаваў, калі 2 карты, якія пачынаюцца на адрас 07661E і ніжэй працуюць?калі вы па якой частцы яны дзейнічаюць?ад таго, што я мог зразумець, мне здаецца, карты ўпырску у залежнасці ад нагрузкі, але я не ўпэўнены....дзякуй, як заўседы для ўдзелу прывітанне прывітанне

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •