Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 56
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187

Gp 1.3 90cv Здзіўленне на некаторыя змены.

Прывітанне, хлопцы, я вывучаў файлы Grande Punto 1.3 90cv пераназначаны...гледзячы на "p"? крывыя я заўважыў дзіўнае...што я ўстаўляю карцінку..практычна, як вы бачыце, у якой-то момант крывыя, замест таго, каб выйсці c'? лінія прамая...чаму? c'? логіка ў гэтым, ці што ? памылка? дзякуй усім...Вось file------------->1.3 dubbi.jpg

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    каб убачыць яе, cos? здавалася б карту педалі акселератара.
    кухар прынес вам у 0 ўсе значэнні ў адмоўнае, але не разумею сэнс гэтага манеўра
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Ну не ведаю, можа быць, ен-то карысць у ніжнім дзе ? памерла? пасля я бачу, адставіць..., ба...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    так, але на тое, screen тытан кажа што то ? карта ўпырску ў залежнасці ад тэмпературы паветра...
    што можа быць не сумяшчальнасць з картай ўпырску дызельнага паліва ў функцыі тэмпературы або карту turbo заўседы ў залежнасці ад тэмп, і калі б не, што sw не без спасылкі на l? з rpm і тым, load, што цалкам можа быць бананаў вы не зразумееце ніколі, што такое, што карта, калі не для іншых шляхоў....
    аднак, акрамя гэтага ? не для contradire вешчуноў, я ніколі не бачыў карту DW, значэння ў адмоўнае...
    ? гэта не значыць, што не DW толькі чаму? я ніколі не бачыў так...і таму, што тытан з назваў карт робіць p? што ж, чорт вазьмі, што яму здаецца,....
    Апошні раз рэдагавалася манро; 03-12-2012 ў 15:06
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    на імены, тытан ў карты пратрымацца міласэрны покрыва...
    на 1.3 mjet карты педалі акселератара часта маюць значэння ў адмоўнае, і крывыя, як на фота.
    у пэўных 1.3 mjet 70cv нават тытан ўсе азначае, як абмежавальнікі крутоўнага моманту!

аднак мы гаворым, што, як заўседы, ідэальна было б паставіць на врі і мод, калі вы хочаце, каб меркаванне, а не проста скрыншот.
    у адваротным выпадку ? цяжка, каб дапамагчы для тых, хто хоча зрабіць гэта
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Хлопцы, я дзякую вас за дапамогу, але я проста хацеў ведаць што-то аб тым, што тып змены гэтай крывой, сення, я прыкладаю таксама дзве арыгінальныя файлы і змененыя, а ў вас есць ідэі-й? ясна...Дзякуй усім за адказы..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    без хітрыкаў тое, што я прашу і я: але карту педаль DW любога ecu, так і пу? мець значэнняў ніжэй 0% педаль?які сэнс?чаму? пайсці "ніжэй за нуль" у кут педалі, калі здаецца, што лагічныя 0% педаль закрывае ўсе,у канчатковым выніку,не мае ніякіх запыце пара,iq становішча, тое, што ??
    скажыце, калі ласка, чаму гэта для мяне ? зусім новую канцэпцыю, што я хацеў бы паглыбіць...
    Дзякуй
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    каб пацвердзіць, калі ? ці няма карту педалі акселератара чакаю зыходны файл.
    і, можа быць, таму што не мае сэнсу ісці ў мінус на карце, педаль, кухар, які зрабіў я файл пад па гэтай прычыне да НУЛЯ ўсе значэння ў адмоўнае, у тых карты

не ? для ідуць не па тэме, але часта бачу, нават многія абмежавальнікі крутоўнага моманту ў мінус, і я пытаюся, які сэнс мець абмежавальнікі крутоўнага моманту ў мінус

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Як і абяцаў вось арыгінальная карта з карту moddata, вядома, прыкладаецца такім чынам, вы разумееце, лепш...я, вядома, бачыў, што мы скажыце мне, гэтак жа, p? як ? як карту...і калі, можа быць, з'? многае іншае, націсніце і для таго, каб закруціць машыну-ы?... адчуваю, аднак, казаць, што для таго, каб хадзіць multijet c'? трэба таксама закрануць карты з драйвера, дакладна, што аўтамабіль памірае заўседы на 175км/ч, нават з картай...калі я асветленыя ve, я вельмі ўдзячны, вялікі дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-12-2012 ў 10:18

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    пасля, вы бачылі карту абсалютна ўпэўнены, што тыя, якія ecm называецца ўпырску, f. тэмп паветра карты педалі акселератара

калі ж вы хочаце, адзін каментар на карту, я не andrei вакол з картай, як, калі вы пакладзеце арыгінал ? лепш, па-мойму.
    есць з крокам 60 або 120% у некалькі карты кіравання дызель, што, вядома, сон крокам перабольшаныя і абсурдныя
    у розныя карты, змены пачынаюцца з 6% нагрузкі ? рэч цалкам бескарысна.
    у наш час ўпырску ti павялічыўся на 16%, акрамя таго, што на 13% нагрузкі, propabilmente па памылцы, чаму? пакінуў увесь зыходны слупок
    ціску turbo павышана на 15%, нават тут ? таксама, як павелічэнне
    вы ? забыліся ці, хутчэй за ўсе, не ведаў, што існавалі 2 абмежавальнікі крутоўнага моманту па-за драйвер

адзіныя карты, якія я дрэнна прыбраны нумар. мы есьць ціск у чыгуначныя магістралі і біт для egr-off.

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •