Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 31
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283

Question Перапрызначэньне: прадукцыйнасць або расход паліва

Веданне аб праграмаванне блокаў кіравання, я ? здарылася пі? раз адчуць, што ў адпаведнасці з патрабаваннямі заказчыка, могуць быць рэалізаваны карты, каб засяродзіцца на павелічэнне магутнасці або эканоміі паліва.
    Я не зразумеў, калі гэта ? гарадская легенда або, ці есць на самай справе два цалкам розных спосабу змяніць блок кіравання.
    Хто-то пу? даць мне тлумачэнні і, пры неабходнасці, пацверджання аб?
    Дзякуй!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Веданне аб праграмаванне блокаў кіравання, я ? здарылася пі? раз адчуць, што ў адпаведнасці з патрабаваннямі заказчыка, могуць быць рэалізаваны карты, каб засяродзіцца на павелічэнне магутнасці або эканоміі паліва.
    Я не зразумеў, калі гэта ? гарадская легенда або, ці есць на самай справе два цалкам розных спосабу змяніць блок кіравання.
    Хто-то пу? даць мне тлумачэнні і, пры неабходнасці, пацверджання аб?
    Дзякуй!

ну дапусцім, што ottimizando параметры ў мэтанакіраванай вы можаце стварыць карту мяккія, так і ў тандэме з арыгінальнай канфігурацыі, безумоўна, будзе зніжэнне спажывання акрамя дастаўкі больш прыемнай,а ў выпадку запыту з боку кліента, адлюстраванне больш магутныя, вядома, не хаваюць любыя расход паліва пяро яны маюць прадукцыйнасць абсалютна верхніх і аўтамабілі значна больш агрэсіўнай, ва ўсіх сітуацыях,гэта проста змяніць карту на падставе таго, што вы хочаце атрымаць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    так, але нават з картай soft, калі вы націскаеце на педаль газу расход будзе заўседы вышэй, чым у арыгінала??ці не??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў McJTD Visualizza Messaggio
    так, але нават з картай soft, калі вы націскаеце на педаль газу расход будзе заўседы вышэй, чым у арыгінала??ці не??
    вядома, вы але нават калі вы падкрэсліваецца машына спажывае больш ці няма?
    вы не можаце мець свой кавалак пірага і з'есці яго.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    але гэта гісторыя, што з адлюстраваннем расход памяншаецца, не ? натуральная 100%
    і, вядома, заўседы залежыць ад тых, хто водзіць аўтамабіль ўмець кіраваць правай нагой, але калі, як мне, што c'? цяжкі
    адна супастаўленні не палепшыць становішча рэчаў на самай справе.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    у прынцыпе, калі не цісне ен мае невялікія зберажэнні. Так ? што апрыеры аўтамабіль не павінен паліць, дым чорны ? дызель несгоревшего, а затым ужо? і што ? прыкметай расход паліва экономиче мяне!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Па-руску растлумачана cos?, вазьмі з абцугамі:

"100 км/ч з аўтаматычнай Акцыі возьмуць -у якасці прыкладу (лічбы наўздагад)- 20%, нагрузка на газ і аўто пераназначаны, каб зрабіць тую ж хуткасць? для вас-15%, нагрузка на газ; такім чынам, з 20% нагрузкі на газ і на аўтамабіль паспяхова пераназначаны, і зрабі 105км/ч. У роўнай нагрузкі абыход pi? дарогі, чаму? зрабіце хуткасць? або больш, у той жа хуткасць?, вы хочаце, каб менш газу, чым ехаць па той жа дарозе, такім чынам, менш дызель!

У ragioanmento мне ? здавалася правільным нават калі яны не былі разгледжаны ў enormit? параметраў, а затым-зменныя, і вызначыць, у карту або ў адзін і той жа шлях! Гэта вельмі падыходзіць у якасці канцэпцыі, але, па мне, робіць ідэя.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    я не думаю, вы паменшыце ўсе, на пытанне "нагрузка" акрамя таго, калі з улікам суадносін гэтых абаротаў, і з тых коней, вы робіце маляня км-ч invariando ўсе фактары, а затым справаздачы і абаротаў рухавіка, таму, што больш рэзюмэ павінна зрабіць больш км-ч? і адначасова спажываць менш?
    я растлумачу лепш, калі на пятай на 2000 аб / мін я раблю 140 км-ч з 150cv
    што зменіцца, калі я 180cv заўседы на 2000 аб / мін? у пятым заўседы 140 км-г з гэтым справіцца??
    не ? чым хуткасць? яшчэ можна стварыць з нічога, такім чынам, адзіны, хуткасці і абаротаў, але з piucavalli як рухавік спажываць менш??скажыце, калі ласка, чаму я не прыбыцця

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Так на самай справе ты прымусіў мяне задумацца на што, хуткасць? кпп застаюцца тыя, таму ўсе мае развагі збіраецца атрымаць блаславення;? пу? магчыма, вынікаючы лініі логікі, які яны далі мне, што парытэт? нагрузкі вы ідзяце pi? легка хуткасць? больш, чым " аўто ў наяўнасці! Тое, што мне цікава ?: каб атрымаць гэты вынік, не ? неабходна, аднак, колькасць дызельнага паліва больш? Можа быць, эканоміі паліва вы атрымліваеце, чаму? праз добрую карту паляпшае аб'емны ккд і гарэння.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ну дапусцім, што ottimizando параметры ў мэтанакіраванай вы можаце стварыць карту мяккія, так і ў тандэме з арыгінальнай канфігурацыі, безумоўна, будзе зніжэнне спажывання акрамя дастаўкі больш прыемнай,а ў выпадку запыту з боку кліента, адлюстраванне больш магутныя, вядома, не хаваюць любыя расход паліва пяро яны маюць прадукцыйнасць абсалютна верхніх і аўтамабілі значна больш агрэсіўнай, ва ўсіх сітуацыях,гэта проста змяніць карту на падставе таго, што вы хочаце атрымаць.
    Але затым, не было б рэалізаваць карту змешаная? Напрыклад карта прадукцыйней пры руху з поўнай нагрузкай і soft ў іншых умовах?
    Ад таго, што вы чуеце, здаецца, замест таго, што суіснаванне двух сітуацыях вы не можаце... І гэта, на самай справе cos

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •