-
зноў на форуме...
Прывітанне, хлопцы, не ведаю чаму, але я не мог яшчэ вярнуцца ў форум, на шчасце, наш сябар msport вырашана праблема...
я рады, што пад канец тут, сярод вас...
Добры дзень... на ўсіх
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Прывітанне.... succdfrutt, раскажыце нам, што-то ў пі? цябе... па крайняй Меры, я вас не ведаю...
-
мяне завуць Марк,28 гадоў, упісаных каля 2 месяцаў, я хацеў бы addentrarmi нават я у свеце электронікі ў дачыненні да аўто ў...для таго, каб працаваць, як шмат людзей выступае тут у форуме, з'яўляюцца ацэншчык, механік, і, такім чынам, праблем па механіцы не павінен мець, я-аматар камп'ютэрных навук, і я хацеў бы вывучыць ў стане вырашаць праблемы egr і fap і зрабіць пераўтварэнні... хацеў бы супрацоўнічаць з маім сябрам, які мае майстэрню, так як ен страціў працу з 30 верасня і вярталіся ў рэгіене пасля 1 з паловай гады ў рыме.. я думаю, што адзіная магчымасць? застацца тут, у доме ? што вы можаце тут працаваць ? гэта.
Мая мэта ? спецыялізацыю, як шмат людзей тут на форуме, можа быць, пазнае ад іх аб, і, чытаючы кіраўніцтва, рэкамендаваныя..
я нерашучы і пытаўся саветаў, у тым пеўнік v2 master (кітай) і Magpro2 (china)
канкрэтныя (china) абапіраючыся на клон, так як я не маю магчымасці? купіць любімы kess 2 master .
вітаю ўсіх вас.
-
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума