Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478

Думкі Карце Megane 1.5 dc1 101 л.с. (Delphi)

добрай раніцы, хлопцы, проста каб даведацца, як зрабіць тое, што я спрабаваў змяніць прызначэнне гэтага аўтамабіля з ECM.
    Я аднавіў драйвер ECM на падставе інфармацыі, выяўленай у сеткі, пяройдучы па аналогіі крывыя.
    На жаль на delphi, мала, хто ведае, як налічваюцца ў Breakpoint карты гэтыя блокі кіравання?

Я прыкладаю для каментароў, файлаў, драйвераў, у прыватнасці, скажыце, калі ласка, калі (як я звычайна) я перабольшыў з турбо?

Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-11-2012 ў 11:14

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    па-мойму, не ? зло, як і карту, але вось некалькі рэчаў, каб выправіць, як я думаю, я

іп? важна ? вы, безумоўна, павялічваецца, занадта шмат ціску turbo, 3 бар для гэтай турбіны сон занадта шмат, alzala для 150/180 балаў максімум
    я б павялічыла ледзь-ледзь больш? у arrichimento ў разгон, але гэта не азначае, што, як гэта зрабіў ты няправільна
    тое ж самае для абмежавальнікі крутоўнага моманту, і, перш за ўсе, у вас modificto 1 толькі на двух
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Між тым, вялікае дзякуй за адказ, чаму? вы кажаце, 3 бар?
    ! Я пайду за табою ваш савет, што тычыцца ўзбагачэння пры паскарэнні,

Абмежавальнік крутоўнага моманту, што я не змянілася (гл. малюнак) мне здаецца, не так і не ў стане зразумець, як павінна быць.

limitcoppia.JPG

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі вы паглядзіце на значэння ціску турба у вас есць значэння тыпу 3092, 3164 і г. д.
    гэта значэнне адпавядае 3092 мбар, т. е. 3.092 бар

у маім драйвер, што абмежавальнік крутоўнага моманту ? cos?:

я ведаю, што ? лепшае, што вы выкарыстоўваеце ecm titanium, а не ecm2001
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    яны забраліся памылкі, у гэтай карце turbo, ад damos, павінна быць, карту ахоўнага дыму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    карту turbo для мяне пачынаецца ад c61a, прыкладаю малюнак

turbo.JPG

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы маеце рацыю, цяпер мне, што ты зрабіў гэта, звярніце ўвагу, здавалася б, проста карту turbo qulla ў c61a

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Я спадзяюся, што вам заўгодна reinviandoti драйверы ricorretti (дзякуючы табе) ў абмежавальнік крутоўнага моманту і некаторыя іншыя дэталі.
    Тым часам я працягваю глядзець на damos каб выключыць EGR, але я ведаю, што не sar? здольныя.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 15-11-2012 ў 14:37

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    для egr-я ніколі не працаваў....так што я не ведаю, як выключыць яе
    аднак я думаю, што карту egr ў вашым аўтамабілі, так і ў b5c0

PS: для мяне сваю карту добра cos? com'?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Я спрабаваў карту, усе ок, акрамя, што з пра не хацеў (асфальт нікчэмны і мокры) ? выйшла паведамленне "памылка рэгулятар".
    Я спрабаваў шукаць у ricausare памылка, але мне так і не ўдалося.

Ціск турбо стабілізуе 225.5 кпа абсалютных затым 1,22 бар прыкладна, але з шыпамі, нават 1,5.
    Як я магу зрабіць, каб дабрацца да 1,3 - 1,4 канстанты без павелічэння шыпоў?
    Існуе карта, якая абмяжоўвае максімальны ціск?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •