Прывітанне манро, прабач, калі я быў няправільна зразуметы: я зусім не крыўдлівы, таму я не пакрыўдзіў! Акрамя таго, я добра разумеў, што вашыя "крытыку" былі зробленыя канструктыўна палепшыць размову!

На самай справе, з вашых паведамленняў я зразумеў, што мне хопіць здольнасцяў, больш за ўсе ў вывучэнні, таму мы паспрабавалі яшчэ раз і паглядзім, калі на гэты раз sar? pi? пашанцавала...
Я вылучыў два паверхі, якія я думаю, могуць быць планы DW вамі сустрэцца.
DW - Драйвера wish.zip
(Чакаю пацверджання)
Па-першае: што яны сабой уяўляюць, на самай справе два паверхі, што я прызначаны DW1 і DW2? Якая розніца, c'? паміж двума?
Далей ідзе рэальны аналіз:
- Def: ужо? дата і cio? вызначае колькасць? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць ў камеру згарання ў залежнасці ад частаты кручэння рухавіка і заяўцы зроблена ад тых, хто кіруе з дапамогай педалі акселератара.
- Восі X і Y: абаротаў рухавіка і працэнт "адкрыцце" педалі акселератара. (я спадзяюся, што яны пазначаны правільна, у табліцы)
- Па восі Z: cos'?? (PS: памылкова яго значэння былі памножыць x 0,01, у рэальнасці? абодва паверхі маюць максімальны аднаго да 6500, а другі-на 7000)
Я спадзяюся, што не зрабілі занадта шмат памылак на гэты раз, нават калі знешні выгляд выпраўлення...