Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 32

Абмеркаванне: Наменклатура карты

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283

Наменклатура карты

Я хацеў бы пачаць новую тэму, прысвечаную вывучэнню асобных планаў, карт і іх восі, што можа быць карысным для пачаткоўцаў і для тых, хто хоча паглыбіцца ў тэму.
    Таму я хацеў бы прыцягнуць тых, хто зацікаўлены ў паглыбленні ў тэму, спрабуе (з дапамогай некаторых прафесійных) правільна разумець значэнне карт і іх значэнняў на іх восі.
    Каб пачаць вывучэнне, я прымацоўваў карту Bosch EDC15C7, што на малюнках усе відаць? для "навучальны".
    Каб зрабіць больш? зразумела, у гэтай тэме, і, каб прыцягнуць ўсе, allegher? час ад часу выява на плоскасці, у якой вы збіраецеся паглыбляцца, каб зрабіць усе, пі? неадкладна і пазбегнуць непаразуменняў і непаразумення. Акрамя таго, каб атрымаць максімальны вынік, будзе вельмі моцна@? быць строгім, такім чынам, выкарыстоўваючы толькі міжнародныя імены рэальныяне тыя "прыстасаваныя" ад розных распрацоўшчыкаў праграмнага забеспячэння. Тое ж самае для восяў і іх значэння. Мы? не выключае, што кожны, хто хоча параўнаць іх з тымі, якія прадстаўляюцца з сваіх праграм ? ****** у postarli...

Я пачну аналіз з асноўнай паверх: IQ (Injected Quantity)!
    - Def: Гэты план павінен быць адзін галоўны, які вырашае справу? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць ў цыліндр, але тое, што паказваюць яго восі, і што такое балы?
    - Па восі X ? лесвіца, якая ідзе ад 400 да 6400 з крокам 400 кропак.
    - Па восі Y маштаб ? ад 1000 да 5000 з крокам 250 ачкоў.
    - Вось " Z " павінна быць справа? аснове дызельнае паліва, впрыснутое ў мм3.

IQ - План Iniezione.zip

Я спадзяюся, што гэта абмеркаванне можа паўплываць на многіх, і мець вялікую наведвальнасць...

PS: калі я здзейсніў нейкія памылкі або недакладнасці, папраўце мяне!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    калі вы змесціце крычы, мы можам даведацца больш? людзі

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Прывітанне манро, прабач, калі я быў няправільна зразуметы: я зусім не крыўдлівы, таму я не пакрыўдзіў! Акрамя таго, я добра разумеў, што вашыя "крытыку" былі зробленыя канструктыўна палепшыць размову!
    На самай справе, з вашых паведамленняў я зразумеў, што мне хопіць здольнасцяў, больш за ўсе ў вывучэнні, таму мы паспрабавалі яшчэ раз і паглядзім, калі на гэты раз sar? pi? пашанцавала...

Я вылучыў два паверхі, якія я думаю, могуць быць планы DW вамі сустрэцца.
    DW - Драйвера wish.zip
    (Чакаю пацверджання)

Па-першае: што яны сабой уяўляюць, на самай справе два паверхі, што я прызначаны DW1 і DW2? Якая розніца, c'? паміж двума?
    Далей ідзе рэальны аналіз:
    - Def: ужо? дата і cio? вызначае колькасць? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць ў камеру згарання ў залежнасці ад частаты кручэння рухавіка і заяўцы зроблена ад тых, хто кіруе з дапамогай педалі акселератара.
    - Восі X і Y: абаротаў рухавіка і працэнт "адкрыцце" педалі акселератара. (я спадзяюся, што яны пазначаны правільна, у табліцы)
    - Па восі Z: cos'?? (PS: памылкова яго значэння былі памножыць x 0,01, у рэальнасці? абодва паверхі маюць максімальны аднаго да 6500, а другі-на 7000)

Я спадзяюся, што не зрабілі занадта шмат памылак на гэты раз, нават калі знешні выгляд выпраўлення...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Прывітанне манро, прабач, калі я быў няправільна зразуметы: я зусім не крыўдлівы, таму я не пакрыўдзіў! Акрамя таго, я добра разумеў, што вашыя "крытыку" былі зробленыя канструктыўна палепшыць размову!
    На самай справе, з вашых паведамленняў я зразумеў, што мне хопіць здольнасцяў, больш за ўсе ў вывучэнні, таму мы паспрабавалі яшчэ раз і паглядзім, калі на гэты раз sar? pi? пашанцавала...

Я вылучыў два паверхі, якія я думаю, могуць быць планы DW вамі сустрэцца.
    DW - Драйвера wish.zip
    (Чакаю пацверджання)

Па-першае: што яны сабой уяўляюць, на самай справе два паверхі, што я прызначаны DW1 і DW2? Якая розніца, c'? паміж двума?
    Далей ідзе рэальны аналіз:
    - Def: ужо? дата і cio? вызначае колькасць? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць ў камеру згарання ў залежнасці ад частаты кручэння рухавіка і заяўцы зроблена ад тых, хто кіруе з дапамогай педалі акселератара.
    - Восі X і Y: абаротаў рухавіка і працэнт "адкрыцце" педалі акселератара. (я спадзяюся, што яны пазначаны правільна, у табліцы)
    - Па восі Z: cos'?? (PS: памылкова яго значэння былі памножыць x 0,01, у рэальнасці? абодва паверхі маюць максімальны аднаго да 6500, а другі-на 7000)

Я спадзяюся, што не зрабілі занадта шмат памылак на гэты раз, нават калі знешні выгляд выпраўлення...
    Пацвярджаю, есць два дыска wish т. е. педалі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Ідэальны ...я менавіта шукаю абмеркавання нарадзілася ў азнаямленчых мэтах..я спадзяюся, што зразумець што-небудзь

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    На самай справе, з улікам значэнняў па восі Z, я таксама думаю, што гэта было дызельнае паліва ўпырскваецца і не пара? я не парыраваў, чаму? мне ты здаваўся бяспечным на вашыя заявы!
    Затым мы змаглі вызначыць, па меншай меры, асноўны план...

Зараз, перш чым лячыць іншых планаў важныя (напрыклад, turbo і абмежавальнікі розныя), я хацеў бы папрасіць растлумачыць, што мне цікава вельмі: SOI!
    SOI.zip
    Што азначаюць значэння на сваіх восяў X і Y і як пераўтворацца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Калі ласка, вы можаце зрабіць бачнымі, паказ. так што вы можаце прыняць удзел таксама і мяне, што я не маю магчымасці? іх убачыць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў мегамозг Visualizza Messaggio
    Калі ласка, вы можаце зрабіць бачнымі, паказ. так што вы можаце прыняць удзел таксама і мяне, што я не маю магчымасці? іх убачыць?
    я мегамозг

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў isfedale82 Visualizza Messaggio
    я мегамозг
    Гэта залежыць толькі ад таго, што ў вас няма яшчэ 50 паведамленняў (паводле правілаў Форума), але вы там суседзі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Гэта залежыць толькі ад таго, што ў вас няма яшчэ 50 паведамленняў (паводле правілаў Форума), але вы там суседзі...
    паклаўшы фатаграфіі, бачыш, нават нас, і ўвайсці ў жывой дыскусіі, і трапіць у гэтыя 50 msg-й? легка ))

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •