хлопцы, як назва і месца 95640 даступныя
iveco
eurocargo
і-80
edc7uc31
-eeprom 95640
hw0281020048
sw1037372294
калі хто-то мае рашэнне для immo off разам я б ветлівасці.
хлопцы, як назва і месца 95640 даступныя
iveco
eurocargo
і-80
edc7uc31
-eeprom 95640
hw0281020048
sw1037372294
калі хто-то мае рашэнне для immo off разам я б ветлівасці.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я ведаю, што я, як я напісаў табе на іншы пост, у гэтыя транспартныя сродкі ў edc, не працуе імабілайзер, але кіруецца VCM, для? чакае каго-то больш? эксперт мне, што, магчыма, вы свабодны? сказаць, рэчы-й? дакладна.
калі вам добра, частковай, можа быць, я што-то, але не, я нічога, я шукаў на ўсіх форумах, якія я наведваю, але не c'? сярод файлаў eurocargo immo off разам
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
msport,я лічу, што ? толькі частковае
!!
Ўзята з Кіраўніцтва Iveco
АСНОЎНЫЯ ЗМЕНЫ
Для транспартных сродкаў з рухавікамі Еўра-4-электраабсталяванне/электроніка падвяргаецца зменам.
Каб справіцца з павелічэннем складанасці? функцый, Еўра-4, што патрабуе ад сістэмы кіравання рухавіком больш рэсурсаў, апаратнага і праграмнага забеспячэння ? уведзены блок кіравання VCM (Vehicle Computer Module), да якога яны riallocate функцый транспартных сродкаў, да
Еўра-3, зробленыя эбу controllomotore EDC, такім чынам, больш гнуткасці? для развіцця функцыі камплектаў. У гэтым блоку выкарыстоўваецца убудаваная функцыя иммобилайзера.
Новы Боды-Кантролер (IBC3) у адрозненне ад IBC2 распаўсюджвае пазітыўныя прамыя і пад замкам, абароненым ад засцерагальнікаў знешніх (зменныя) або ўнутраныя (для аднаўлення).
У раме ў нас эбу MET (Электронны Модуль Шасі), які кіруе прыладамі магутнасці на корпусе.Гэты блок пу? быць прыраўнянае да эбу FFC і RFC задыяку Stralis.
Для сеткі станоўчым ? было ўведзена завесы станоўчай акумулятар і блок засцерагальнікаў дадатковых (75000) у непасрэднай блізкасці? батарэй.
Сістэма SCR (Селектыўнага Каталітычнага Reduction) - Denox 2 ? маецца ўвесь Спектр Сярэдніх/Цяжкіх Еўра-4 з Модулем Дазавання Мачавіны (кол-у), размешчаны ў частцы корпуса.
Блок кіравання рухавіком ECM (Engine Control Module) замяняе EDC 7, нават калі фізічна ? падобны на яго.
Кластар новы ? заўседы манахромны з функцый pi? па параўнанні з папярэднім.
Увядзенне блокаў кіравання, новых і змяненне існуючых цягнуць за сабой змены структуры сістэмы камплекце. Замест адзіная лінія CAN VDB (для аўтамабіляў Еўра-3) мы таксама сістэма EasyMux складаецца з блокаў кіравання, Body Controller (IBC3) і MET, якія маюць зносіны праз лінію CAN BCB.
novosti? msport? ці есць спосаб, каб выдаліць иммо з EDC?я працую там кожны дзень з дапамогай гэтых сродкаў, такім чынам, б мне камфортна ведаць, калі з edc атрымоўваецца![]()
я таксама думаю, толькі часткова ..нават калі з'? хто-то кажа, што зрабіў гэта, але я думаю, гэта хлусня.
хлопцы, хто-небудзь у якой-то навіны на гэты ecu??