Вынікі з 1 па 9 з 9
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817

дапамога immo off агульнай iveco eurocargo

хлопцы, як назва і месца 95640 даступныя
    iveco
    eurocargo
    і-80
    edc7uc31
    -eeprom 95640
    hw0281020048
    sw1037372294

калі хто-то мае рашэнне для immo off разам я б ветлівасці.
    File Allegati Файл Ўкладання
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    148
    я ведаю, што я, як я напісаў табе на іншы пост, у гэтыя транспартныя сродкі ў edc, не працуе імабілайзер, але кіруецца VCM, для? чакае каго-то больш? эксперт мне, што, магчыма, вы свабодны? сказаць, рэчы-й? дакладна.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі вам добра, частковай, можа быць, я што-то, але не, я нічога, я шукаў на ўсіх форумах, якія я наведваю, але не c'? сярод файлаў eurocargo immo off разам
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di lumaracing
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    фраттамаджоре (NA)
    Et
    41
    Паведамленні
    158
    msport,я лічу, што ? толькі частковае
    !!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    Ўзята з Кіраўніцтва Iveco

АСНОЎНЫЯ ЗМЕНЫ
    Для транспартных сродкаў з рухавікамі Еўра-4-электраабсталяванне/электроніка падвяргаецца зменам.
    Каб справіцца з павелічэннем складанасці? функцый, Еўра-4, што патрабуе ад сістэмы кіравання рухавіком больш рэсурсаў, апаратнага і праграмнага забеспячэння ? уведзены блок кіравання VCM (Vehicle Computer Module), да якога яны riallocate функцый транспартных сродкаў, да
    Еўра-3, зробленыя эбу controllomotore EDC, такім чынам, больш гнуткасці? для развіцця функцыі камплектаў. У гэтым блоку выкарыстоўваецца убудаваная функцыя иммобилайзера.
    Новы Боды-Кантролер (IBC3) у адрозненне ад IBC2 распаўсюджвае пазітыўныя прамыя і пад замкам, абароненым ад засцерагальнікаў знешніх (зменныя) або ўнутраныя (для аднаўлення).
    У раме ў нас эбу MET (Электронны Модуль Шасі), які кіруе прыладамі магутнасці на корпусе.Гэты блок пу? быць прыраўнянае да эбу FFC і RFC задыяку Stralis.
    Для сеткі станоўчым ? было ўведзена завесы станоўчай акумулятар і блок засцерагальнікаў дадатковых (75000) у непасрэднай блізкасці? батарэй.
    Сістэма SCR (Селектыўнага Каталітычнага Reduction) - Denox 2 ? маецца ўвесь Спектр Сярэдніх/Цяжкіх Еўра-4 з Модулем Дазавання Мачавіны (кол-у), размешчаны ў частцы корпуса.
    Блок кіравання рухавіком ECM (Engine Control Module) замяняе EDC 7, нават калі фізічна ? падобны на яго.
    Кластар новы ? заўседы манахромны з функцый pi? па параўнанні з папярэднім.
    Увядзенне блокаў кіравання, новых і змяненне існуючых цягнуць за сабой змены структуры сістэмы камплекце. Замест адзіная лінія CAN VDB (для аўтамабіляў Еўра-3) мы таксама сістэма EasyMux складаецца з блокаў кіравання, Body Controller (IBC3) і MET, якія маюць зносіны праз лінію CAN BCB.
    File Allegati Файл Ўкладання

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    novosti? msport? ці есць спосаб, каб выдаліць иммо з EDC?я працую там кожны дзень з дапамогай гэтых сродкаў, такім чынам, б мне камфортна ведаць, калі з edc атрымоўваецца

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў jared_poe Visualizza Messaggio
    novosti? msport? ці есць спосаб, каб выдаліць иммо з EDC?я працую там кожны дзень з дапамогай гэтых сродкаў, такім чынам, б мне камфортна ведаць, калі з edc атрымоўваецца
    няма навінаў,мае крыніцы кажуць, усе толькі часткова, так што я адмовіўшыся ад, што але калі яны нараджаюцца навіны абноўлены вось,
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    я таксама думаю, толькі часткова ..нават калі з'? хто-то кажа, што зрабіў гэта, але я думаю, гэта хлусня.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di micheleyr6
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    махачкале
    Паведамленні
    98
    хлопцы, хто-небудзь у якой-то навіны на гэты ecu??

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •