Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245

opel vectra.. замена рухавіка, не больш!

Прывітанне Калегі..

я дапамагаю калегу вырашыць гэтую праблему, і я таксама прашу вас усіх савета...
    замяніў рухавік на гэты аўтамабіль, чаму? гадзінны.. ен усталяваны іншы заўседы opel vectra, але для 2001 года.. код рухавіка змяняецца ? роўнасці ( заўтра я ўводжу поўныя дадзеныя )
    горны абодва дызельнага помпы vp44 .. каб пазбегнуць, што есць праблемы, коды і г.д.. замяніў усе, увесь рухавік і ўсталяваны на кліента ў рамонт..
    замяніў ( ключы, ecu рухавіка, прыборнай панэлі), але аўтамабіль не тое.. не распазнае код ключа..

я заяўляю, што рухавік, які замяніў яго, перш чым зняць заводзіўся выдатна

пытанне.. калі абодва аўтамабіля роўныя, але маюць код рухавіка розныя.. ? магчыма, што праблема ставіцца да электраабсталявання іншы я іншы.... ???

у вас есць інфа па гэтай нагоды?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    па-мойму, вам трэба праверыць, электрычныя сістэмы, схемы ў рукі, калі імплантат ? іншы, можа быць, што некаторыя пін-код будуць у іншых месцах.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    вы, як я ўяўляў.. але, улічваючы, што не там я ў майстэрні.. мне засталося ўсяго крыху цяжка дапамагчы ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў audi sp Visualizza Messaggio
    вы, як я ўяўляў.. але, улічваючы, што не там я ў майстэрні.. мне засталося ўсяго крыху цяжка дапамагчы ...
    паглядзім, што яшчэ можна знайсці, па крайняй меры, схемы..пастаў + дадзеныя..ок?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    паглядзім, што яшчэ можна знайсці, па крайняй меры, схемы..пастаў + дадзеныя..ок?
    ок.. заўтра ўводжу-й? дадзеных.. сення не я ? можна было іх забраць..

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    дзякуй giarras для цікавасці !!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    калі ў 2001 годзе з помпай VP не трэба было замяняць, досыць праверыць, што ўсе датчыкі былі не роўныя, і сумневы, сабраць арыгіналы аўтамабіля. Помпы WP на opel нават не маюць кадоўкі, таму яны легка ўзаемазаменныя у тым ліку аўто, у адрозненне ад focus, які, нягледзячы на роўныя кадавання, і, такім чынам, павінны быць riverginate ў выпадку замены.

Калі хочаце савет-вяртанне ўсяго арыгінальнага аўтамабіля, і вы ўбачыце, што partir?, нягледзячы на рухавік іншы.

Шмат разоў дадзеныя иммобилайзера знаходзяцца ў прыборнай панэлі і тэарэтычна вы павінны змяніць нават тое, з чым аўтамабіль дзе вы ўзялі астатнія кампаненты.
    Апошні раз рэдагавалася blackwolf76; 06-11-2012 ў 00:01

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў audi sp Visualizza Messaggio
    Прывітанне Калегі..

я дапамагаю калегу вырашыць гэтую праблему, і я таксама прашу вас усіх савета...
    замяніў рухавік на гэты аўтамабіль, чаму? гадзінны.. ен усталяваны іншы заўседы opel vectra, але для 2001 года.. код рухавіка змяняецца ? роўнасці ( заўтра я ўводжу поўныя дадзеныя )
    горны абодва дызельнага помпы vp44 .. каб пазбегнуць, што есць праблемы, коды і г.д.. замяніў усе, увесь рухавік і ўсталяваны на кліента ў рамонт..
    замяніў ( ключы, ecu рухавіка, прыборнай панэлі), але аўтамабіль не тое.. не распазнае код ключа..

я заяўляю, што рухавік, які замяніў яго, перш чым зняць заводзіўся выдатна

пытанне.. калі абодва аўтамабіля роўныя, але маюць код рухавіка розныя.. ? магчыма, што праблема ставіцца да электраабсталявання іншы я іншы.... ???

у вас есць інфа па гэтай нагоды?
    я не зразумеў.... але помпа ? гэтай ori аўтамабіля?
    перапрацаваны і ўсталеўваецца на рухавік заменены???
    я, аднак, усе помпы vp44, з якім я меў справу, я заўседы бачыў, што яны на коды тыпу 036 або 044 размаўляў з адным pompista сказаў мне, што гэтыя коды супадаюць, як у вас-коды ІНА у фарсунак CR і служаць для ecu, каб мець каліброўкі і адпаведны сігнал зваротнай сувязі для прывадаў помпы....я хацеў бы нагадаць, што vp44 атрымоўваецца адкалібраваць дызель фарсункі для фарсункі праз час ўпырску, такіх як Common Rail....
    Апошні раз рэдагавалася манро; 06-11-2012 ў 15:33

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    На сеткі маецца тры тыпу кодаў, цяпер на ўвазе, я не памятаю добра, а два кода з'яўляюцца ўзаемазаменнымі, у той час як адзін, не ? ўзаемазаменныя.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    bh? blackwolf ад усіх vp44 opel ўзаемазаменныя паміж іх усяго 2....c'? ен павінен перайсці і......

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •