Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372

змяніць час пераключэння перадач smart

я адкрыў новую тэму на час пераключэння перадач smart, было б выдатна, што прыйсці да**** qst праблема.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    qst электрарухавік ад каго ? загадаў? было б добра паскорыць qst электрарухавік, якія ў тэорыі павінны кіравацца ад эбу, што паведаміць, дзе перамяшчэння перамыкача

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    на самай справе, пачуцце ствараецца ўражанне, што счапленне павольна, то што? я не растлумачу ? што там будзе? прычына, чаму яны не зрабілі cos? павольна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    але калі я не памыляюся? пры перакладзе перамыкача ў становішча "аўта", змянілася ? + хутка...ці я памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    але ніхто не паспрабаваў вырашыць qst праблема?а то кнопак на рулі, я лічу, што+, што байпас можна зрабіць "prolungo" я ніколі не зрабіў, але я думаю, што гэта легка, чаму? рычаг нічога не робіць, што збіраецца націснуць 2 клавішы, а, менавіта, як вы сказалі, не ? як матацыкл, што вы ідзяце фізічна перамясціць селектар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    праўда, для? можа зрабіць так + - сырца з правадамі, дастаткова доўгія і схаваныя ад таго, каб павярнуць + разоў, столькі ўсяго з тонкіх нітак, такіх, як старыя аўтамабілі, так сказаць.
    Апошні раз рэдагавалася ecuboost; 03-11-2012 ў 15:49

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    відавочна, гэта было яшчэ адно змяненне, аб якой гаварылася ў іншы пост, дзе вы пайшлі ot.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mecdoc
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    250
    Citazione Першапачаткова Напісаў andreap Visualizza Messaggio
    праўда, для? можа зрабіць так + - сырца з правадамі, дастаткова доўгія і схаваныя ад таго, каб павярнуць + разоў, столькі ўсяго з тонкіх нітак, такіх, як старыя аўтамабілі, так сказаць.
    ( для "разумных", якія збіраюць zee), калі вы бераце датчык кута павароту іншы смарт і браць стужку падушкі бяспекі ўнутры ен дадае да ўжо існуючай гульні ? факт, што тычыцца спасылкі, якія ідуць на рулявое кіраванне, але што датычыцца кантактаў на рычагу не з'яўляюцца трывіяльнымі swich, але c'? магніт, які перамяшчаецца уверх\ўніз у залежнасці ад запыту

НАВІЧОК L'avatar di gfr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    74
    памятаеце, што час і доўга на смарт, каб не згарэць і перагрэцца муфта, хлопцы!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mecdoc
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    250
    так, але што ? занадта доўга!!!!!!!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні