Прывітанне ўсім, мне прапанавалі power gate R афіцыйнай продажу.
Я хацеў бы ведаць, як ідзе ў цэлым, а якія-ecu я магу чытаць і пісаць?
Усім загадзя дзякуй.
Прывітанне ўсім, мне прапанавалі power gate R афіцыйнай продажу.
Я хацеў бы ведаць, як ідзе ў цэлым, а якія-ecu я магу чытаць і пісаць?
Усім загадзя дзякуй.
прывітанне,тады я раю вам быць асцярожным, таму што версія r-гэта тое, што робіць толькі ford,але тады не было б м, што робіць некалькі машын і вы заўседы можаце выкарыстоўваць і, нарэшце, версія s, якая ідэнтычная m толькі, што на практыцы, як толькі чытаць файл ori машыны powergate звязвае гэты файл, і вы можаце ўвесці толькі яшчэ 2 файла ўсярэдзіне тыпу step 1 і step 2, то, калі вы хочаце выкарыстоўваць яго на іншы аўтамабіль або перапішыце файл крычы, і ен скідае або зробіце скід ад alien 60 еўра,калі вы не спяшаецеся, мы ствараем міні-крамачцы віртуальны, дзе вы знойдзеце таксама powergate m і многае іншае, каб даць вам магчымасць набыць у нас на тое есць нашая дапамога і гарантыі любым выпадку,я гарантую, канкурэнтаздольныя цэны, але самае галоўнае-дапамогу ў выпадку праблем.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
На самай справе я не сказаў, якія ecu можа зрабіць. Дзякуй, attender? вашы прапановы.
верагодна, што я памыляюся, я ведаю, што ўсе edc17 групы vag не "f"?...е? усе edc17 bmw, і я s? што не f? таксама многія edc16c39 тыпу fiat alfa lancia...
у самой справе, мае парк аўтамабіляў дзіўным, на самой справе робіць вельмі складаныя машыны тыпу edc17 і bmw edc16 і потым, можа быць, не таму, па-дурному edc16 пяро, і я гарантую, што танна і добра працуе,вось табе спасылка з спіс аўтамабіляў сумяшчальных, якія вы можаце прагледзець,відавочна, што спіс ставіцца як да версіі s, але звязвае толькі адно транспартны сродак і як версію m,калі вам трэба для асабістых рэчаў або некалькі аўтамабіляў, у прыватнасці, ці semplicemante, каб пашырыць вашыя праграмісты я б сказаў, што вельмі добра.
http://www.alientech-to.it/dox/Pwglist.pdf
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
Такім чынам, з версіі R не раблю нічога, акрамя форда?!
З м і s, мае вялікі парк аўтамабіляў, а не...
Вы можаце сказаць мне, між тым, што транспартныя сродкі, робіць дакладныя версіі s?