Добрай раніцы ўсім, я зразумеў, што провад ружовы певень v54 ў маім распараджэнні не напалі , я не спрабаваў, каб убачыць, калі ён працуе з-за страху зрабіць дом у адпаведнасці з вас могуць кінуць або ружовы провад-гэта мала важна? 🤔
Добрай раніцы ўсім, я зразумеў, што провад ружовы певень v54 ў маім распараджэнні не напалі , я не спрабаваў, каб убачыць, калі ён працуе з-за страху зрабіць дом у адпаведнасці з вас могуць кінуць або ружовы провад-гэта мала важна? 🤔
вы павінны ўбачыць, дзе v на баку obd2, а затым я магу сказаць вам, што рабіць..
з метра глядзець, калі, і правадной, і мне лік 16-кантактны..
у любым выпадку вы павінны выправіць гэтую пастку ў адваротным выпадку вы stacceranno усё паступова
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
1. у чым сэнс, куды ідуць на баку obd2? я ведаю, што ідзе разам з усімі правадамі ўнутры, але не ведаю дзе ён падлучаны .
2 на жаль, я не тэстар і не ведаю нават убачыць, калі ён правадной, і на якія лічбы вы маеце на ўвазе
3, калі я змагу разумець першыя 2 пункты, магчыма, я змагу адрамантаваць разетку :-)
Хахахаха
гэта і obd2
раз'ем obd2.jpg
гэта і распиновка obd2
распиновка раздыма obd2.jpg
гэта і раз'ем rs232, што трэба адкрыць і зафіксаваць провад з дапамогай заціску зацягваючы прысутнічае ў інтэр'еры
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Хахахаха
гэта і obd2
раз'ем obd2.jpg
гэта і распиновка obd2
распиновка раздыма obd2.jpg
гэта і раз'ем rs232, што трэба адкрыць і зафіксаваць провад з дапамогай заціску зацягваючы прысутнічае ў інтэр'еры
прынята RS232.jpg
Паколькі яшчэ арабскі не разумею (хоць я прыкладаю схемы ������ ) мы робім, што я прынясу ������������������
глядзіце, калі колер кабеля адпавядаюць гэтыя фатаграфіі, якія я пасылаю
ок, як толькі прыеду дадому, адразу праверу дзякуй
сёння раніцай я прачнуўся, і я думаў, гаворка 5turbo і, магчыма, я прыехаў у сэнс фразы "з метра глядзець, калі, і правадной, і мне лік 16-кантактны." правадной quot сказаць, што я павінен ўставіць у кампутар і паглядзець, што гэта пін-код, што не мае ў цяперашні час (ці памыляюся?)
няма, правадная значыць, калі ён падлучаны, зрабі так, купі сабе мультиметр spela кавалачак (у пік) провад у гэта, падключыце адзін мац мультиметра на кавалак аголены і з другога, краніце наском аднаго, каб калі-pin раз'ем obd, які знаходзіцца на іншым канцы провада, калі мультиметр гучыць, гэта значыць, што гэта жорстка, калі не гучыць, не правадной, (вядома, вы павінны ўсталяваць мультиметр на шкале з hom, дзе ёсць функцыя гуку, калі калегі разам 2 мацы паміж сабой).
даруй, што я ўвайшоў так шмат у дэталях, але, паколькі ты сказаў, што не мець тэстар (мультиметр) не ведаю, як ты ведаеш, як выкарыстоўваць