Добры дзень, у мяне ёсць новая арыгінал з арыгінальным праграмным забеспячэннем . Калі я не адкрываю, я магу ўсталяваць праграмнае забеспячэнне і інструмент клон у тым жа ПК ?
Добры дзень, у мяне ёсць новая арыгінал з арыгінальным праграмным забеспячэннем . Калі я не адкрываю, я магу ўсталяваць праграмнае забеспячэнне і інструмент клон у тым жа ПК ?
проста з цікаўнасці
у чым сэнс усталяваць клон, дзе вы выкарыстоўваеце арыгінальны??
а я думаю, няма ніякіх праблем, улічваючы, што тэарэтычна праграмы павінны ўсталёўвацца ў двух розных папках, нават калі не, праверце, што вы выпадкова блытае што-то і воткнешь адзін з двух.
я хацеў бы пазбегнуць, і таму, што некаторыя sw арыгінальныя, калі яны будуць запушчаныя кіравання, што не есць sw расколіны з той жа сям'і, у пк.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Добры дзень, першапачаткова я таксама так думаю... цяпер я іх абодвух на кампутары, і здаецца, што там канфлікт паміж праграмным забеспячэннем.Тэчкі прызначэння, і праца з'яўляюцца рознымі
застаецца выпрабаванне 9 з інструментамі...
Па ksuite тое нямногае, што яны робяць цяпер, робяць гэта без праблем....
у любым выпадку, як толькі мне прыходзіць у крычы вы падкажыце, або калі ў вас ёсць вопыт, заўсёды рады...
ок, трымайце нас у курсе.
пк была ўсталяваная ksuite офіса, таму што галоўны інструмент афіцыйны...
kess клон з яе праграмнае забеспячэнне працуе спраўна і працаваў некалькі разоў, таму што, як кажа Vicenzo наш адміністратар тэчкі для рахунку яго і не ўстаноўка..
што тычыцца ktag клон, ён таксама іншую тэчку, але вы пасадзілі ! (хоць гэта і не было ніколі выкарыстана з афіцыйнага праграмнага забеспячэння) і ksuite 2.23 прызнае, інструмент, адкрывае машыну, але, як выпадку, калі адсутнічаюць пратаколы !!
я думаю, патрэбы абнавіць sd .
што версія kess ты?