Прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі з версіі v18 трэба абрэзаць файл да 1 мб, каб напісаць Малаткі 6f3? Загадзя дзякую
Прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі з версіі v18 трэба абрэзаць файл да 1 мб, каб напісаць Малаткі 6f3? Загадзя дзякую
Чытаць нас 4-5 хвілін, і ты ўпэўнены, што тое, што ты робіш..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Стары mpps v13 не прымушае чытаць гэта экю, вы можаце проста напісаць, і для гэтага трэба выразаць з файла ад 2 мб да 1 мб
так што?? ты папрасіў яшчэ, і я раю табе чытаць і пісаць з таго ж інструмента, што ставіць нас мала..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Няма, я павінен выкарыстоўваць новы г. зн. v18 і я хацеў бы ведаць, калі вы павінны абрэзаць файл, як гэта было са старой версіяй або вы пішаце ўвесь
Дарагі freddyecu будзе час, горкі пасля вячэры.. ці проста мы не разумеем..
ты бярэш файл онлайн ад 2048Kb і адрэжце 1048Kb, каб пісаць з mpps старой версіі..
з mpps, што вы працытавалі, не трэба... не трэба запампоўваць файлы ў інтэрнэце, таму што закон наўпрост ад ECU ў 4-5 хвілін... не VR, але ў Рэал..
яго працы і напісаць.
P. s. ты павінен быць асцярожны, проста трэба выбраць пратакол, правільна Can - K-Lan.. рызыкі страціць кадаваньне фарсунак..
Дзякуй, гэта ўсё, што я хацеў ведаць... я павінен fRe Fiat idea ад 90 л. с.
для таго, каб не рызыкаваць з кадаваньне фарсунак, або ты іх чытаеш, перш з дыягназам або ты іх чытаеш з kess,працы з mpps, і затым запісаць іх назад з kess
D-TECH - hardware and software solutions for automotive
v18 закон таксама ўся e2prom obd2 з функцыяй multiboot