Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Абмеркаванне: "Я" Rev limiter edc15c7

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    22

"Я" Rev limiter edc15c7

Добры вечар усім...блукаючы ў інтэрнэце, я знайшоў некалькі відэа-rev limiter, што "страляюць" па-сапраўднаму моцны і іншыя, якія робяць полымя з выхлапной трубы....Вядома, дызеля...я як rev limiter, што launch control...што тычыцца launch, лунала дастаткова, і мяне гэта задавальняе, але не задавальняе гук, які робіць у абмежавальнік...не адзін "выбух" сухі...я нават прамой разгрузкі...
    Пытанне: вы можаце прымусіць трашчаць больш у абмежавальнік? Калі вы можаце зрабіць гэта, ёсць хто-то, хто можа даць мне некаторыя падказкі? Дзякуй за адказы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Не ведаючы, што аўтамабіль, вы кажаце (я мяркую, JTD 8v) і не бачачы ваш файл..
    ты згадаў скіду прамой не больш...
    я кажу, проста каб пабалбатаць, што гэта не проста карта, каб зрабіць розніцу,
    ужо з абноўленай turbo змяняецца музыка..
    раскажыце крыху больш аб гэтай машыне, можа быць, вы таксама будзеце мець больш меркаванняў..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Не ведаючы, што аўтамабіль, вы кажаце (я мяркую, JTD 8v) і не бачачы ваш файл..
    ты згадаў скіду прамой не больш...
    я кажу, проста каб пабалбатаць, што гэта не проста карта, каб зрабіць розніцу,
    ужо з абноўленай turbo змяняецца музыка..
    раскажыце крыху больш аб гэтай машыне, можа быць, вы таксама будзеце мець больш меркаванняў..
    Прывітанне...машына 147 jtd 8v 115cv 2003 года
    У ****llo механічна egr зачынены, спартыўны фільтр на панэлі, выхлап прамой, і ў 1852 авіёнікі...
    Я хацеў бы ведаць, калі там было што-тое, каб зрабіць іх знікнуць больш сухі...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Плюс ці толькі ў наяўнасці авіёнікі? ціск насенне стандартны 150-200Mbar або помпа моцны?
    на карце можа быць нізкі Rpm або вялікі, як рэзаць..
    цяжка растлумачыць, пісаць на клавіятуры..
    калі вы робіце зрэз ў 5100, а потым впрысните ў 5000 і выкралі.. наадварот 5500 скарачэнняў і ціскам у 5000 і павольна..
    рэчы, якія ён робіць свой шипело і павольна або трохі гучна, як выбух?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    22
    Плюс ці толькі ў наяўнасці авіёнікі? ціск насенне стандартны 150-200Mbar або помпа моцны?
    на карце можа быць нізкі Rpm або вялікі, як рэзаць..
    цяжка растлумачыць, пісаць на клавіятуры..
    калі вы робіце зрэз ў 5100, а потым впрысните ў 5000 і выкралі.. наадварот 5500 скарачэнняў і ціскам у 5000 і павольна..
    рэчы, якія ён робіць свой шипело і павольна або трохі гучна, як выбух?
    Турба плюс...Ездзіць на 1.8 бар канстанты і 2.0 бар пік...
    Практычна шипело і крыху гучна, як выбух...гэта не ўдар сухі...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Давайце паглядзім на карту, то??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    22
    Давайце паглядзім на карту, то??
    Не хочаце.....я ведаю, што ты спрабуеш дапамагчы, і дзякуй табе за ўсё, але я не хачу, каб размясціць карту...
    Я зрабіў шмат выпрабаванняў, каб дабрацца, дзе яны зараз... я ведаю, што без карты, каб убачыць, цяжка зразумець...
    Рэзаць на edc15 дастаткова проста мець дызельнага паліва, да, напрыклад, 5000 аб / мін і ў парты 5001 да 0...
    Я растлумачу трохі, як я прыйшоў, каб сказаць, што не страляе моцна...
    У пачатку, калі я зрабіў адну з першых карт, я зрабіў гэта проста рэзаць і страляць, моцны і сухі...
    З цягам часу ў мяне яшчэ шмат выпрабаванняў да таго, дзе я знаходжуся цяпер...
    Так як у мяне відэа карта і нават, чым цяпер, я заўважыў, што не адчувае больш, як раней...
    Цяпер, ты скажаш, то паспрабуйце адну з гэтых карт, ён моцны! Ужо зрабіў...вынік не мяняецца...адзінае адрозненне, што ёсць паміж любой з гэтых карт, і тое, што ў мяне цяпер турба...пакуль я быў у 1749 арыгінальны, цяпер у мяне заўсёды 1749, аднак фарсіраваным да 1852...
    Я хацеў зразумець, калі там было што-то яшчэ, акрамя простай нарэзкі, што вы робіце на абмежавальнік крутоўнага моманту!
    На відэа, якія знаходжу ў сеткі, напрыклад, ёсць дызельны аўтамабіль, што сапраўды іскры полымя з выхлапной трубы...праходзяць 1000-й ён толькі ў сеткі і ўпэўнены, што для таго, каб патрапіць туды пасылаюць дызельнага паліва ў месцы ін'екцыі...я хацеў паспрабаваць дабрацца, каб проста зрабіць нейкі трэск моцны, без перабольшання,...правільна рабіць так кожны раз...прабач, калі я занадта захапіўся, але я б не змог растлумачыць па-іншаму...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    усё правільна тое, што вы кажаце..
    І як яшчэ вы хочаце выказаць з дапамогай клавіятуры?
    у любым выпадку глядзіце налады вгт ў абмежавальнік можа мець меншы ціск, калі ён уваходзіць у сетку?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    22
    Рэгулявання vgt дыягназ?
    Ціск у мяне таксама абмежавальнік...вядома, не на 1.8 бар...але добры 1.5 ёсць...
    Ты думаеш, што гэта пытанне геаметрыі?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Хаця... для таго, каб прымусіць яго страляць у стрэльбу вам трэба, дызельнага паліва і павышэнне...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •