Вынікі з 1 па 5 з 5
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935

Кланаванне edc15c6 мэрсэдэс

Мне трэба кланаваць блок кіравання edc15c6 mercedes і маючы на борце 5p08c3, не праграмуемы, я купіў 95080, што, на жаль, не ўмею пісаць ні ў якім выпадку. Я спрабаваў як з G4Q, што з minipcie, 4 адаптары, а ўсе доказы ў свеце, у мяне заўседы памылка ў запісу. Хто-небудзь ёсць ідэі што я раблю не так??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вельмі верагодна, ці не робіць добры кантакт ногі eeprom, ці ў горы, наадварот, на адаптар, калі вы выбралі патрэбную памяць гэтыя праграмуюць добра, але чаму для таго, каб кланаваць не кроках памяццю наўпрост ад ecu да іншай?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    У рэшце рэшт, пасля мільёна спроб, была запраграмавана і не ведаю, як. Я змяніў 10 адаптараў і трох праграмістаў. Я не switchata, так як аўтамабіль назад адзін недахоп, дзіўна, і я хацеў бы трымаць іх абодвух, каб зразумець прычыну.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ОК, ЛЕПШ ТАК, я, перш чым планаваць прыбіраю ўсё ў парадку з трихлорэтиленом, як памяць, што адаптар.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    клон eprom, і замяніць яго з 95080, а не працаваў. Дадзеныя правільныя, але заўсёды памылкі кадавання і праграмавання. Я ведаю, што я павінен паспрабаваць, з афіцыйным дыягназам

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •