Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817

форум просіць больш намаганняў да грамадства'

хлопцы, я хацеў бы папрасіць усіх, не выключаючы нікога, каб дапамагчы форум павялічыць нашы кантэнт тыпу:

у нас есць раздзел файлаў иммо
    у нас есць банк дадзеных файлаў врі
    у нас есць банк дадзеных ўручную ў майстэрнях
    і г.д. і да т.п.

для файлаў крычы я працаваў шмат у мінулым,і сення уключыўшы файлаў крычы, страчаныя па МАЕЙ віне
    і я яшчэ шмат якія ўключаюцца файлаў у іншыя брэнды ужо сапраўднае, а для файлаў иммо я не вярнуўся"
    таму я прашу ўсіх прыняць удзел і дапамагчы форум, але памятайце, што вы дапамагаеце сабе мець кропку адліку, калі вы шукаеце файл врі і г. д., і не ледзь толькі я ўставіў 85% files врі ў цяперашні час,таму, хлопцы, мы робім усе магчымае,немагчымае (ДЗЕ, прашу ВАШАЙ ДАПАМОГІ) і для цудаў мы рыхтавацца, hehehehe,дзякуй усім.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я не бачыў ніякага адказу, дзіўна..........

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я думаю, быць адным з нямногіх, хто дапамагаў і працягвае гэта рабіць кожны дзень...так што мне не адказалі, чаму? я не адчуваю, выклікаў з гэтай дыскусіі
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Нават я ў свой маленькі, нават маленькі, я імкнуся ўнесці свой уклад

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Сапраўды, як кажа msport усе матэрыялы, файлы і т. д..і г. д.. што вы паклалі sara' consiviso ад усіх нас, такім чынам, кропку, дзе знайсці тое, што вы шукаеце зараз.
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    на самай справе, хлопцы, я не маю на ўвазе, у прыватнасці, ніхто не зразумеў, што калі і можна гэта займае хвіліну, больш супрацоўніцтва.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Хлопцы, няма неабходнасці апраўдваць сябе, размясціўшы свае ўласныя матывы, не папрок, калі сказаў msport але толькі запрашэнне да ўдзелу больш за ўсіх, і, перш за ўсе, я хацеў бы ўдакладніць для тых, хто з некалькіх паведамленняў не пісаць, толькі ў выпадку дасягненьня долі 50mess для, што я і іншы адмін давайце паглядзім, хто ўдзельнічае

L ADMIN
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі я кажу, мой...шчыра час, f? postai да msport спасылку, якая credvo можа быць карысным на форуме, але, шчыра кажучы, я не меў ніякіх ўпартай з яго боку, можа быць, чаму ? вельмі заняты, то што тычыцца файла або кіраўніцтва, тыя, якія ў мяне есць у маім posseso ўжо яны ў вас есць, так што я думаю, яны бескарысныя...
    я не хачу апраўдаць, але, у пэўным сэнсе, я адчуваў, выклікаў....
    аднак, калі вас могуць зацікавіць ? іх не ў вас на форуме, у мяне есць некалькі дакументаў pdf fiat fornti ад аднаго, што ен меў aasistenza fiat..і курс на рухавікі fiat stilo з шмат карыснай інфармацыі ў іншы, і якія-небудзь ўказанні, у вас sgreti самыя схаваныя на ducato 3.0 mjet...
    калі вы хочаце, я магу іх паставіць, мае ўсе...
    Апошні раз рэдагавалася манро; 01-11-2012 ў 23:20

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    вы манро на самай справе я па-ранейшаму pm захоўваецца, такім чынам, не менш яны забыліся толькі, што я не магла бачыць спасылкі,для адпачынку, калі вы жадаеце што-то размясціць, і вы, і хто хоча падзяліцца і ў той жа час, дай мне руку зрабіце наступнае:
    zippa змесціва з дапамогай winrar і ўставіць пропуск па вашым жаданні,а калі маленькі, то прыкладзеце мне пас і напішыце звязацца з msport для pass, калі і на тое, " каржакаваты такой нагрузкі на sendspace уставіць спасылку і ўсе роўна мне пас,добрая праца для ўсіх.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    msport я не зразумеў, дзе сціснуць або прыкласці дакументы?у паштовай mp? ці ў адпаведным раздзеле?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •