Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143

Лянча Дэльта інтэграле 8 - абмежавальнік Turbo

Прывітанне ўсім і з новым годам!
    Мне патрэбна ваша дапамога, па меры таго як я схаджу з розуму, каб абмежавальнік turbo на Інтэграл першага тыпу, 8-затамкавы.
    Гэта мадэль ад 185cv і (прыкладаю файл врі), аналізуючы файл, я быў перакананы, што абмежаванне было ў адрас 003E01.
    Для праверкі я ўсталяваў больш нізкай цане, эквівалентнай 0.4 бар, каб убачыць, калі ён быў правільны, але, на жаль, ціск падымаецца без праблем да адключыце ў 1.1 як заўсёды.

Вы маглі б мне дапамагчы, хто ведае гэты ECU?

Загадзя дзякуй!
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    прывітанне ўсім, ніхто не мае інфармацыі для гэтага запыту?

дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў zioweb Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім, ніхто не мае інфармацыі для гэтага запыту?

дзякуй
    Я спадзяюся, ты ведаеш, што робіш, акрамя электронікі з гэтым?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    магчыма, з-3ba0 на 10 ачкоў, але, можа быць, overboost, і не абмежавальнік

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я спадзяюся, ты ведаеш, што робіш, акрамя электронікі з гэтым?
    улічваючы, што я інтэрпрэтаваў ваш адказ не ясны я табе скажу, ды, я ведаю, што я раблю з гэтымі аўтамабілямі. я рухаюся асцярожна і толькі пасля вывучэння прыстойны.
    Для 8 не знайшоў дакументы, і я аднавіў адрасы і логікі, пачынаючы ад веды ж эбу усталяваны на Ford Cosworth. Я таксама падрыхтаваў зручны def-файла для tunerpro.
    Мне не хапае толькі біта абмежавальнік turbo. Ты можаш мне дапамагчы?

Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    магчыма, з-3ba0 на 10 ачкоў, але, можа быць, overboost, і не абмежавальнік
    Але тое ў 10 ачкоў быў на 16v, дзе не было на самай справе кіраванне overboost, на 8 мне здаецца, не ёсць кіраванне электроннае, АЛЕ МАГУ ПАМЫЛЯЦЦА.
    Чытала, што і біт быў ад дзвярэй да 255, але тады ніхто не кажа, які

3BA0 на cosworth ўзбагачэння ў цалкам адкрытай дросельнай засланкай. Як крывой, значэнняў і пераўтварэнні заўсёды сумяшчальныя, па якой я думаю, тое.

Турба у гэтыя ECU, заўсёды на Cosworth, якія падзяляюць той жа абсталяванне і, безумоўна, "крыніца" праграмнага забеспячэння, абмежавальнік turbo, паведамляе ў канцы карты, дзе ёсць таксама кіравання псеўда-сэнсарамі, якія збіраюць (AMAL valve).
    У гэтай галіне, ecu дэльта "пусты", усё на 255, каб зразумець.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Я torver гэта з сайта:
    TURBO PRESSURE LIMITER

This map control max turbo which pressure is allowed before ECU cuts the ignition.

<Click for full size>

This map is 16x2 fields. There are 16 RPM кропкі супыну. This map shares the same RPM breakpoints with TURBO PRESSURE map.

COLUMNS are RPM кропкі супыну. Calculation is the same as with injection map RPM кропкі супыну.

There are 2 ROWS. Second row is the max pressure limit. When this pressure is reached, ECU will cut the ignition. First row is max pressure set. When ECU cuts the ignition due to reached max pressure, it will start working again, when the set value is reached.

At address hex 7650 follow the pressure limit and pressure set values. These values are 8 біт. To get the pressure limit and pressure set values in bars you have to divide dec value with 170.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    калі ты думаеш, што мы не былі крывыя, 3e27 і 3e28 могуць быць двух абмежавальнікаў ўключэнне і выключэнне блакавання?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў zioweb Visualizza Messaggio
    улічваючы, што я інтэрпрэтаваў ваш адказ не ясны я табе скажу, ды, я ведаю, што я раблю з гэтымі аўтамабілямі. я рухаюся асцярожна і толькі пасля вывучэння прыстойны.
    Для 8 не знайшоў дакументы, і я аднавіў адрасы і логікі, пачынаючы ад веды ж эбу усталяваны на Ford Cosworth. Я таксама падрыхтаваў зручны def-файла для tunerpro.
    Мне не хапае толькі біта абмежавальнік turbo. Ты можаш мне дапамагчы?
    Я кажу, калі ў вас ёсць вопыт працы рухавіка на гэтых..
    Ты ведаеш, што яны слабыя ў падгалоўе і ў школе, калі не былі ўнесены правільныя умяшанняў ў рухавік?
    Калі знайду стары HD, што ў мяне матэрыял на некалькі дзесяцігоддзяў таму, магчыма, я магу дапамагчы..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Я паглядзеў гэты файл і не знайшоў, а ў іншыя файлы, заўсёды ў 8 bit ціск турбо, дзеліцца на 76 так што ты павінен знайсці каля 175 ці як гэта часта бывае крывой з 10 балаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    праверыць налады alfa q4, але нічога, працягваем дапамагаць

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы