Як вынікае з назвы, калі хто-небудзь можа праверыць, калі гэта defappata і egr зачынены належным чынам на edc17c49 giulietta 1.6
Вось файлы:
Як вынікае з назвы, калі хто-небудзь можа праверыць, калі гэта defappata і egr зачынены належным чынам на edc17c49 giulietta 1.6
Вось файлы:
На hysteresis, што гэта?
Я чытаў на вікіпедыі,у гэтым выпадку, такім чынам, дыферэнцыял ўжываецца на egr, праўда?
Defap, ок?
Адкуль ты ведаеш адрасы?
На першы пытанне вы hysteresis вызначае магнітнае поле, якое ў гэтым выпадку і прывад сістэмы рэцыркуляцыі ОГ
На другое пытанне, і было зроблена з "верагодна" bit switch, што я не магу гарантаваць дакладнасць, таму што тыя, якія я зрабіў маюць камбінаванае рашэнне..
На трэці пытанне я адкажу з той жа пытанне... як я магу ведаць адрасы што? Сістэмы рэцыркуляцыі ОГ?
EGR прызнаю іх у памяці, або гадоў збору інфармацыі або з дапамогай выкарыстання дэскрыптараў, як шашкі і г. д..
DPF ніколі не рабіў на вока.. знаходзілі ў файлах, якія я ўжо раней выкананага таксама з праграмным забеспячэннем ECU розных...
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
але damos, дзе іх узялі?знайсці ў тур у інтэрнэце?
для мяне, што я пачатковец толькі, каб знайсці карту педаль, прызнаючы крывыя і праверыць значэнні на восі ўжо мне трэба час:-(