Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь можа даць інфа x чытанне і запіс Альфа Gilietta 1,6 105л. з 2012 года, у бд у мяне есць певень v4
Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь можа даць інфа x чытанне і запіс Альфа Gilietta 1,6 105л. з 2012 года, у бд у мяне есць певень v4
Добры дзень, вы выпадкова не бачылі, што ecu мантуе? Edc16c39 я чытаў, і напісана ў бд з певень v54 спакойна..., каб праверыць, перш чым не edc17 на тых, не ведаю, што табе сказаць,няма я паклаў яшчэ руку
я яшчэ не ведаю днём, як і машына, ужо адлюстроўваецца ў prrcedenza, які ідзе ў кантакце, і таму я appumtamento паміж заўтра і ў аўторак, але інфармацыя я ведаю, што было зроблена ўжо ў бд, чытанне і пісьмо, так што я думаю, што гэта павінна быць edc16 і x, калі тычыцца карты, x-днк у вас інфармацыя
у 2012 г. я лічу, што гэта edc16, для дна, што я ведаю толькі 2 карты, педалі розныя, але я не ўпэўнены на 100%
прывітанне!!!edc16c39 і з пеўня ты спакойна!
Добры дзень, я зрабіў чытанне з пеўня няма, драйвера маюцца, і толькі 120,140,170 л. с., і я выканаў чытанне ў 3 хвілінах, але я думаю, што няма ніякіх праблем у напісанні класічная і заўседы edc16
Дзіўна, 3 хвілін,вы праверылі памер файла?Калі і правільна, можа,на самай справе,амаль напэўна ён зрабіў чытання, віртуальная.
як сказана вышэй, і аўтамабіль ўжо супастаўляецца з маім стрыечным братам файл выхад 2, які быў зменены
Паглядзіце,чым edc16c39 я зрабіў шмат,больш, па меншай меры, 40 хвілін чытання ў паслядоўны!