прывітанне ўсім,
я хачу купіць новы праграміст, чаму? я не давяраю больш? мой mpps v5 улічваючы, што я папрасіў майстэрню ісці працаваць на іх? абсталяванне я павінен купіць я, і яны працуюць толькі ў выходныя, так што марнаваць 2000 еўра, то іх я буду спісваць, калі ўсе ў парадку паміж 4 гадоў не магу зрабіць..... цяпер вы pongoi пытанні, чаму? я сапраўды блытаюць, а не s? як даведацца ****!
я павінен мець праграміста, які мне многія аўто, чаму? не s? што-небудзь такое, прыходзіць да мяне ў майстэрню, магчыма, што мяне ў твар праз OBD,
у kess клон, што яна прадасць мне хлопец, што я ведаю і s? што працуе, я f? , А таксама, ШТО ЎСЕ АЎТАМАБІЛІ ГРУПЫ FIAT, ALFA, LANCIA, ford?( я губляю кадаваньне ignettori? як здараецца, калі карысць mpps?) група WV? ГОЛЬФ 6???? усе блокі denso? (renault, peugeot, citroen?????) рызыка з kess клон???
я знайшоў і MAGPRO V4.2, працуе як kess клон?? ? лепш???
у рэшце рэшт я знайшоў kess V2 арыгінальны па добрай цане, да гэтага часу да студзеня 2013 года? ? ? SLAVE( так ці варта мне рабіць карты ад майстра, так?) і прыходзіць з вялікабрытаніі, з гэтым? я ўпэўнены, што аўтамабілі, пералічаныя вышэй, я спакойна, без рызыкі заблакаваць???
прабачце, калі я вас жорсткаму звароту пытанняў , але ў перыяд крызісу, не s? што рабіць, калі пайсці працаваць у майстэрню або хай eperdere ўсе чаму? я павінен марнаваць занадта шмат attrezzarmi і мець, як мінімум, бяспекі......
дзякуй усім..