Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Абмеркаванне: Toyota avensis не робіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123

Toyota avensis не робіць

Хлопцы, у мяне авенсіс 2.0 2001 года, што не коціць, я заўважыў, што разгон з месца і труба турбіны ўсмоктваецца і перагібае ў вас ёсць ідэя, што гэта можа быць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    добры дзень, колькі км аўтамабіль ?апошні адрэзак, калі і было зроблена?паветраны фільтр у якім стане, і калі і стала вельмі брудна.у дыягностыцы, што памылкі ёсць трубы, інтэркулер усе цэлыя?,працоўнае кола турбіны і на месцы або заблякаваны,дайце больш інфа.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Калі для трубкі турбіны ўвазе той, які паступае ад паветранага фільтра, верагодна ў вас фільтр intasatissimo, а затым аўтамабіль soffocca..***** інс праверыць паветраны фільтр,потым садзішся на працоўнае кола турбіны(я не быў бы заблякаваны, і што, такім чынам, перашкод для ўсмоктвання) зрабіце гэтыя элементы і дайце нам ведаць, як яна ідзе. Гэтыя аўтамабілі часта маюць праблемы з датчык выдатку паветра, але ён не павінен быў прыбіраць трубы ў гэтым выпадку для...прывітанне і трымай нас у курсе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Вы на самай справе датчык выдатку паветра і стаката і ідзе трохі лепш, але труба не тое, што ідзе да фільтру, m, dell інтэркулера, ўсмоктваецца і перагібае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Тады правер турбіну і інтэркулер, а затым працягнем . У satina turbo рухаецца, калі заводишь?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    здавалася б, турбіна спыняецца, блакуецца.
    адлучыць шланг пасля турбіны і глядзі, калі што здарыцца. рухавік працуе як атмасферны, але працуе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Так, я адключыў шланг, які засмоктвае і машына едзе лепш, не, як вы чакаеце, але лепш

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    Лол дзіўна, што вы не ідзяце, як вы чакаеце, з турбінай здымаюць XD

ты праверыў крыльчатку турбіны? ёсць спецыяльныя гульні? ламелі разбураныя? і г. д.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    пракоціцеся з трубой, якая перагінаць стаката!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Хахаха вы з турбіны здымаюць, я не ведаю, што я чакаў, ну і добра. Аднак, было, каб зразумець і лакалізаваць няспраўнасць цяпер кіравання турбіны, але і дзіўным, што я раблю недахоп для мяне асабіста не здаралася, што зацягнуў коркі

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •