Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123

Іскра не заводзіцца і не выходзіць на дыягностыку

Хлопцы, у мяне ёсць іскра 1000, што не заводзіцца аўтамабіль і быў выключаны нармальна, і пасля не больш за матч падключэнні дыягностыкі, але не ўваходзіць у кіравання рухавіка, у той час як у АБС, падушкі бяспекі і г. д.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    добры дзень, іосіф, пачынае зірнуць на засцерагальнікі харчавання блока кіравання рухавіка, павінны быць 2.

не проста глядзець,левін і кантралюе бесперапыннасць з дапамогай мультиметра, часта здаюцца некранутымі затым перарываецца.

Давай больш інфа, завод GPL??двухмесны ecu ?.

Таксама праверце лініі харчавання фарсунак.
    Калі вы можа мне дапамагчы ў мяне быў выпадак некалькі месяцаў таму, што ў дыягназе няма DTC і ў мяне ў g-force харчавання фарсунак спынены.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Засцерагальнікі правераны і яны ў ПАРАДКУ аўтамабіль частка з распыляльнікам і збіраецца ў матацыкл, толькі, што ператвараецца ў тры, але не магу зразумець, чаму не выходзіць на дыягностыку, каб праверыць блок харчавання, не ведаю, як гэта зрабіць у мяне няма нікога, шчэ, але гэты аўтамабіль усё роўна двайны ЭКЮ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    калі ласка, праверце раз'ем OBD не будзе, што я які-то абрыў правады....

у мяне няма схемы у адваротным выпадку я б правёў, для 99% часу без працы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Раз'ем obd працуе, таму што я магу зрабіць дыягностыку на падушкі бяспекі, ABS ўваходзіць не толькі ў рухавік

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    не сказаў.....не ў першы раз здараецца, каналы не аднолькавыя для ўсіх ecu прысутнічаюць....

Тут на форуме я чытаў, што ў якой-то эксперт па сістэмах LPG

аўто ў электронным подлы, вельмі подлы,калі я магу пазбегнуць, што рабіць!.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Я ведаю, але і сябра, і я не хацеў бы адправіць яго ў аўтасалон у выпадку, калі вы ведаеце, як звязацца з гэтым спецыялістам LPG? Можа, мне руку, нават за

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    тады, калі гэта не ўваходзіць у дыягностыку, можа быць харчавання ecu,схема на руцэ кантралюе масы,+12 і + 12 пад ключ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Добры дзень, цалкам можа быць, што блакуецца иммобилайзером і не ўваходзіць у дыягностыку рухавіка. Заўвага калі мае чырвоны святлодыед, які міргае, калі аўтамабіль без ключа ў запальванні і, калі магчыма, святлодыедны індыкатар патухне, калі ўставіць карціну. Заўвага таксама напружанне акумулятара вышэй 12в

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Я не думаю, што нерухома і праблема, таму што, калі спрэй спрэй ў групе дросельнай засланкі l аўто і мота ў адзіночку нават зняўшы спрэй, але паварочвае на 3, потым паскорыўся і ідзе на 4, як быццам нічога ніколі не адбывалася пераносяцца на мінімум і паварочвае на 3, не спрэй, а не частка
    Калі б харчавання ECU, не збіраецца ў матацыкл, так як блок кіравання не кіравання, помпа, фарсункі, свечкі і г. д...
    За тое, што паварочваючы на 3 c і l здагадкі клапана або але для таго, каб увайсці ў дыягназе і вельмі дзіўна, ужо выпрабаваныя кампазіцыі, пчала і motor

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •