Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Абмеркаванне: cityroen c5 не заводзіцца

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123

cityroen c5 не заводзіцца

хлопцы, у мяне с5 2.0 hdi edc15c2 ecu 3 plug аўтамабіль не заводзіцца, ці лепш частку і адразу ж выключаецца ў памяці няма памылак, і нават у іншыя блокі кіравання, акрамя той карціны, што прыводзіць у якасці памылкі хуткасці транспартнага сродку, убачыў, што спідометр і фіксаванай на 200 км\ч ад параметраў ложка ў мяне ёсць голас, які кажа мне, "эбу заблакаваны" у мяне potizzato пытанне аб нерухомасці на правільны шлях ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    дай больш інфа..
    дызель прыходзіць?
    Праверце таксама ў ABS, калі ён не мае зносіны або ад памылкі можа залежаць ад яго.
    аўтамабіль і разбіўся?
    калі ласка, праверце праводкі АБС.. здаралася некалькі разоў, што ў ўдар па пярэдняй ЛЕВА-рэжуць кабелі і аўто не заводзіцца
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    вы і дызельнага паліва, часам здараецца, у аўтамабілі і на матацыкле, як быццам нічога ніколі не адбывалася, блок кіравання рухавіка, без памылак і абс без памылак, ужо праверыў, убачыў, што калі блок кіравання abs і з ладу гэтыя аўтамабілі не пачынаюць, але ў мяне няма ніякіх адхіленняў у дачыненні да аўтамабіляў, не было аварый

я ведаю, што на гэтых аўто часта мае патрэбу ў bm34 але звычайна згасаюць у перадачы і даюць памылкі ў эбу abs gisusto?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Citazione Першапачаткова Напісаў Giuseppe2016 Visualizza Messaggio
    вы і дызельнага паліва, часам здараецца, у аўтамабілі і на матацыкле, як быццам нічога ніколі не адбывалася, блок кіравання рухавіка, без памылак і абс без памылак, ужо праверыў, убачыў, што калі блок кіравання abs і з ладу гэтыя аўтамабілі не пачынаюць, але ў мяне няма ніякіх адхіленняў у дачыненні да аўтамабіляў, не было аварый

я ведаю, што на гэтых аўто часта мае патрэбу ў bm34 але звычайна згасаюць у перадачы і даюць памылкі ў эбу abs gisusto?
    Прывітанне
    Зрабі тэст, калі ўсё ў вас ужо вырашана адрываецца ўтулка паветра і паспрабуйце ў руху.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Калі заводзіць дазвольце мне ведаць,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Я яшчэ не вырашыў аўтамабіль прама зараз, але часам не паскарае нічога, педаль і памёр, але дзе-параметр, значэнне змяняецца на педаль напружанне фарсунак з рухавіка на халастым ходу на працягу 2 ignettori і фіксаванай, у той час як для іншых 2 хутка мяняецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Я яшчэ не вырашыў аўтамабіль прама зараз, але часам не паскарае нічога, педаль і памёр, але дзе-параметр, значэнне змяняецца на педаль напружанне фарсунак з рухавіка на халастым ходу на працягу 2 ignettori і фіксаванай, у той час як для іншых 2 хутка мяняецца
    .
    Паспрабуйце рушыць услед радзе carfree у майстэрні мне давялося з гольф з турбінай маршрут і ў дыягназ я даваў толькі эбу заблакаваны і быў такім жа прыкметай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    адлучыце раздымы dell модуль харчавання рухавіка праверце, калі ў вас ёсць якія-кантактны з падагрэвам ,здаралася 2 разы ,харчаванне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    нічога, хлопцы, я быў учора ў машыне, калі яны так, напэўна, прывёз бы хто-то іншы я не ведаю, даць вам іншую навіну бачыў, што я не аўтамабіль усе роўна дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    нічога, хлопцы, я быў учора ў машыне, калі яны так, напэўна, прывёз бы хто-то іншы я не ведаю, даць вам іншую навіну бачыў, што я не аўтамабіль усе роўна дзякуй
    чаму вы не зрабілі тэст аднаўлення інжэктараў, улічваючы, што ў дыягназе не былі выпраўленыя?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •