Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 26

Абмеркаванне: Ducati Immo Off 5 HW610

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99

Ducati Immo Off 5 HW610

Прывітанне ўсім, я хацеў бы, каб інфармацыя аб магчымасці адключыць з дапамогай mpps иммобилайзер на Ducati Monster, які мантуецца блок кіравання на аб'ект. Я ўжо прачытаў я файл з ЭБУ і калі ласка, праверце з і г. Д., але апошні не дае мне магчымасць адключыць яго, як я магу проста зрабіць так, каб лямбда.

Дзякуй, загадзя, як заўсёды.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Хочаш зрабіць scodifica за ўсе практычна?
    Я не ўпэўнены, што вы маглі б зрабіць у агульнай складанасці на гэты блок кіравання, але калі месцаў зыходны файл у масіве і потым скапіяваць спасылку сюды, можа, хто-то ў стане дапамагчы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Дзякуй, Андрэй за адказ. Не ведаю, што вы маеце на ўвазе для scodifica за ўсе, але я растлумачу, чаму ў маёй просьбе.
    У мяне ёсць мой сябар, які купіў Monster S2R1000 (па крайняй меры, так павінна быць), але часта мае праблемы з уключэннем і мяне прыходзяць сумневы, што там былі праблемы з иммобилайзером і для гэтага я хацеў бы заблакаваць яго, а таксама праблемы навісь мінімальны. Так што паспрабуйце змяніць яго ж ECU, але не ведаю, калі гэта патрабуецца scodifica за ўсе, для таго, каб зрабіць гэта.

Я адправіў файл карты ў базе дадзеных, вось спасылка: http://www.professionalchiptuning.ne...tml#post128381

Пасля прачытання ў мяне ўзніклі яшчэ адна анамалія гэтага матацыкла, практычна Titanium бачыць як карту Ducati monster 1000 84cv, можна?? У S2R 1000 не мае на некалькі конскіх сіл больш? Былы ўладальнік сказаў, што на гэтым матацыкле былі дапрацаваныя галоўкі прыводзіць да 1078, практычна 1100. Але як гэта магчыма, што на нас гэтая карта???
    Мне б хацелася, што б той яго погляд. І ў выпадку, калі я прапаную вас, я хацеў бы паспрабаваць, каб загрузіць гэта на s2r 1000, я магу??

Вялікае дзякуй і прабачце, калі я спынюся заўсёды ў маіх пастах, я спрабую быць як мага больш выразнымі.

Citazione Першапачаткова Напісаў Andrea1 Visualizza Messaggio
    Хочаш зрабіць scodifica за ўсе практычна?
    Я не ўпэўнены, што вы маглі б зрабіць у агульнай складанасці на гэты блок кіравання, але калі месцаў зыходны файл у базе дадзеных і затым скапіяваць спасылку, можа, хто-то ў стане дапамагчы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Што датычыцца распазнання драйвераў і г. д. не прымаць як закон, таму што ў большасці выпадкаў вы памыляецеся, калі ты не арыгінал...
    Якія праблемы ў вас пры ўключэнні? У вас праблемы з чытаннем ключа?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Я чытаў у непасрэднай надзейнасць кіроўцы Тытана, але з простага параўнання з картай s2r 1000 95cv я заўважыў, што яны ўсе розныя. Так што гэта можа пацвердзіць, што на ёсць карта Monster 1000. Ёсць адзін верны спосаб, каб зразумець, што за карта?

Праблемы харчавання, я паўтараю, я не ўпэўнены, могуць быць звязаныя з иммо, але я хацеў быць тэст, каб выключыць гэта. У дэталях імкнецца да стану, як калі б не было напружанне, але ёсць іскра на свечках. Калі не атрымоўваецца запусціць гэта ўсё заглухла...

[ QUOTE=Andrea1;128385]што датычыцца распазнання драйвераў і г. д. не прымаць як закон, таму што ў большасці выпадкаў вы памыляецеся, калі ты не арыгінал...
    Якія праблемы ў вас пры ўключэнні? У вас праблемы з чытаннем ключа?[/QUOTE]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    29
    выбачайце, калі я ўмешваюся masembra больш праблема паліва,нават з маім ён гэта зрабіў,адрэгулявалі tps 150мв дросельных засланак і газ цяпер ідзе вельмі добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    На форуме я знайшоў файл s2r 1000 (http://www.professionalchiptuning.ne...-a-vt2569.html) чытанне было разам я прыклаў файл, выразаць яго так, што нават і г. д. распазнае карты.
    Ідэальна было б знайсці нават арыгінальны файл з монстар 1000 або іншы файл s2r 1000, каб быць упэўненым, але пакуль мог бы параўнаць трохі файлаў і паглядзець, калі ёсць адрозненні... я даў хуткі погляд і якая-то розніца ёсць, калі шчыра, пакуль я рыхтаваў файл, выразаць я заўважыў таксама абмежавальнік розніца паміж двума файламі, так што проста глядзець на s2r ў абмежавальнік робіць 9000giri(як у прыкладзеным файле) або 8700(як у вашым файле). Я не вельмі ўнікаў, але я даў табе інструменты для арыентацыі, калі вы потым можаце таксама знайсці ў 1000 ад 84cv ты на кані.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Citazione Першапачаткова Напісаў Dirdan Visualizza Messaggio
    Я чытаў у непасрэднай надзейнасць кіроўцы Тытана, але з простага параўнання з картай s2r 1000 95cv я заўважыў, што яны ўсе розныя. Так што гэта можа пацвердзіць, што на ёсць карта Monster 1000. Ёсць адзін верны спосаб, каб зразумець, што за карта?

Праблемы харчавання, я паўтараю, я не ўпэўнены, могуць быць звязаныя з иммо, але я хацеў быць тэст, каб выключыць гэта. У дэталях імкнецца да стану, як калі б не было напружанне, але ёсць іскра на свечках. Калі не атрымоўваецца запусціць гэта ўсё заглухла...

[ QUOTE=Andrea1;128385]што датычыцца распазнання драйвераў і г. д. не прымаць як закон, таму што ў большасці выпадкаў вы памыляецеся, калі ты не арыгінал...
    Якія праблемы ў вас пры ўключэнні? У вас праблемы з чытаннем ключа?
    [/QUOTE]

Я прачытаў паведамленне толькі пасля адпраўкі майго, да жаль, ёсць вечнасць, каб загрузіць файлы. У любым выпадку, калі вы знойдзеце ў 1000 можна выцягнуць выснову. Таму што адрозненні ёсць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    29
    вы ведаеце, дзе я магу знайсці файл ori s4r996 дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    29
    у любым выпадку з mpps не scodifica