-
IAW 5 C2 Вскрытым.
прывітанне ўсім.
як вынікае з назвы, у мяне ёсць clio 1.2 16v 2001 года, у якім яны супер абанента ў цяперашні час, з IAW 5 С2 гібрыдны вскрытым.
усе parde ад таго, што машына або ў 3, але праблема была не ў ecu, isnomma яны паставілі руку і цяпер не заводзіцца з-за иммо.
я лічу, экю ўжо працуе з ep2 ST95160 і рэзкі дроту без пін, N°1.
На шчасце, мне ўдалося аднавіць дзякуючы маленькай кропцы кантакту, і я прыступіў да яго ўсталёўцы 91560 ў частцы SMD.
Праблема цяпер, што мне трэба, файл immo OFF, што я не больш, таму што ў адзін скачок току нядаўна я страціў частку маёй базе дадзеных супрацоўнікаў, і больш дыск быў зашыфраваны, і я мог аднавіць толькі 60% дадзеных, і, на жаль, тое, што мне трэба цяпер, не было ў камплекце!.
Нешанцаванне хоча, што ў мяне есць backup, але не магу знайсці!
я б узяў з-блізнюк маёй суседкі, але ён у 250 км адлегласць, і я трохі тэрміновасці.
Хто-небудзь з вас будзе так ласкавы, каб размясціць файл immo off, для гэтага ecu.
я быў бы вам вельмі ўдзячны.
з павагай.
-
дзякуй тым, хто ў ложку....я вырашыў....знойдзены файл immo off, арыгінал у архіве тут.
толькі, што я забыўся паставіць пад ключ харчавання ecu, і гэта сумна вы аднавіў кода ў секунду!.....я выдаліў і перапрацоўка файл.....што шары!
-
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума