усім прывітанне тое, што я прапаную сёння гэта не праблема, каб вырашыць, але рашэнні.

Я прадставіў у папярэднім пасце праблема зняць акумулятар на смарт forfour 1.5 dci 2006 года 70cv і адступленне ў пятніцу з праблема з цэнтральным замкам.

Дэфект:
прывады застаюцца адкрытымі і пры націску кнопкі на пульце дыстанцыйнага кіравання або клавіш ўнутраных пстрычкі рэле, але нічога не адбываецца.
У дыягназ, вы не знойдзеце якіх-небудзь праблем, як правіла, няма. машына была 2 месяцы ў крузе для розных майстэрняў, кузаваў, электрыкі і механікі.

Вынік:
ніякіх дэфектаў у дыягностыцы, ce блакавання з намерам 450 еўра для замены усе прывады і іншыя 60€ за блок камфорту, які стаіць за lacatole засцерагальнікаў.

Для таго, каб першае, што я праверыў, з аўтаномным электрасілкаваннем усе прывады, перахапляючы ад раздымаў на дзверы для таго, каб праверыць, калі яны былі замкнёныя, або калі паглынанне было празмерным.
Кантроль зрабіў па 2 прычынах, па-першае, таму што я знайшоў засцерагальнік N°30 ад 16 (сіні) гары, які займаецца харчовай прывады і раз'ем obd адсюль і падазрэнне, што адзін з прывадаў быў у кароткім.
Важны аспект, каб разгледзець, і, што, калі рэле пстрыкаюць сістэма забяспечвае таксама вымераць паглынанне, так што калі адзін з закрыцця не спрацуе ні адна зашпілька не працуе.

першае, што трэба зрабіць, каб вырашыць гэтую праблему і зняць і адкрыць з асцярогай, блок кіравання камфорту.
вы знойдзеце 5 рэле і двайны адной односпальные ложкам....пачынаючы разабраць і праверыць, але не з тэстар, ідуць пілатуемыя 12в і рэкамендую падключыць лямпачку на кантакт, каб праверыць бягучы крок.

Гэта таму, што з мультиметр бесперапыннасць і ідэальны, але з нагрузкай вы ўбачыце, што і зусім іншае.
Рэкамендую замяніць іх усё, і таксама перарабіць зварныя швы на раз'ем на грэбень.

Я рэкамендую гэтую працу на карыстальнікаў ВЕЛЬМІ разбіраюся ў зварцы, і што мы, прынамсі, ведаем, як вы галаву рэле.

Я мог бы праверыць эбу на стале для зручнасці ежы на стале і, імітуючы нагрузку для таго, каб паправіць яго да вяртання на дапамогу.
Для гэтай часткі лепш не даем схемы падлучэння, і вельмі далікатны, і я дазволіў сабе зайсці, таму што я работ у электроніцы і рамонт, які я раблю кожны дзень.

У заключэнне бывае, што з часам кантакты латунь ў інтэр'еры вы спажываеце і як і ва ўсіх рэле згарае ў кантакце.
Адсюль і недахоп цэнтралізаванага parzilalmente працуе, вы пачуеце пстрычкі рэле але нічога не адбываецца.

Гэты дэфект, як апісана ў дэталях адбываецца па 2 прычынах, рэле няспраўны, дастаткова аднаго, або якой-то прывад не працуе, што блакуе ўсе.

Я хацеў бы падзяліцца гэтым вопытам для тых, хто разумее падобны дэфект і можаце вырашыць без гордана выдаткі, не страціць галаву.

У мяне гэта заняло каля 2 гадзін для таго, каб адлюстраваць усе правады, таму што я праверыў, таксама бесперапыннасць.
Вядома, калі б была схема, я б дадаў значна менш, але бачыў, што гэта было б страчанае час я палічыў за лепшае шлях з з я сутыкаюся заўсёды.

каб праверыць блок камфорту і рэле ў мяне сышло каля гадзіны.

Вы таксама можаце абыйсці абарону, паглынанне і сігнал лічбавага мадэлявання з 2,5 v. я Не праверыў, калі б pmw, хоць.

Калі можа быць каму-то карысным....

З павагай да ўсіх.