Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Абмеркаванне: rev limiter edc17cp04

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74

rev limiter edc17cp04

Добрай раніцы ўсім, я адважыўся нядаўна на ecu, мне б хацелася паспрабаваць rev мяжа на BMW 1-series 120d, які манціруе edc17cp04 ці можаце вы даць мне некалькі саветаў? Я чытаў некалькі дыскусій, але нават калі для іх, іх, здаецца, лёгка, калі яны ў 2d з-за драйвераў, я не магу бачыць абароты рухавіка... у тым сэнсе, што ў 2 разы выяўлена крывой пераймальнік лічу рампы, але, будучы з-за драйвераў, я не бачу вакол, як я магу гэта зрабіць ? можаце прытрымлівацца крок за крокам, да рэалізацыі ? загадзя дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Прывітанне!!!для таго, каб першае, што вы павінны размясціць крайнасці свой ЭБУ,у адваротным выпадку цяжка для тых, хто хоча працягнуць руку,але потым я прачытала ваш пост на іншага абмеркавання, і я магу сказаць, што разбіральніцтва на edc15 для класікі popkorn цалкам адрозніваецца ад вашага ECU, таму будзьце асцярожныя, як вы рухаецеся.што тычыцца абаротаў, на edc15 іх спачатку знайсці карту lim.пара,і адлюстроўваюцца ў правым верхнім куце, у канкрэтным выпадку месца ў 5200.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    У edc17 абароты ідуць канвертацыя з каэфіцыентам пераўтварэння, для гэтага вы не бачыце іх ясна, як у edc15-16..
    Акрамя таго, што ecu не прыносіць, толькі lim пара, але розныя..
    І я сумняваюся, што метад адрэзка восі кручэння працуе правільна..
    Было б паспрабаваць..
    У выпадку з lim пара, не шипело, вы можаце паспрабаваць ўсталяваць rev limiter ад driver wish..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    А пакуль, вялікі дзякуй за адказы... я заяўляю, што я не ведаю, вельмі аб фактарах пераўтварэнні, дзе я магу знайсці табліцы, калі існуюць? Глядзяць цяпер на edc 17, што я ў распараджэнні, як марская свінка, калі месцы файл, хто можа ездзіць у рэалізацыі ? Файл неабходна размясціць у спецыяльным раздзеле, тут так не добра?
    Дзякуй вам вялікі за падтрымку

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Правер ў базе дадзеных, што ваш файл ўжо не прысутнічае, калі няма нагрузак, іх і прымацуеце спасылку ў tread..
    Калі вы проста размяшчае спасылку на файл тут..
    Для фактараў пераўтварэння іх у damos для winols..
    Для астатніх я магу спакойна дапамагчы..надвор'е дазваляе..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    Вялікі дзякуй, сапраўды манро для падтрымкі; я праверыў у базе дадзеных не было.
    http://www.professionalchiptuning.ne...tml#post127583 гэта і спасылкі ; я толькі што загрузіў файл крычы я спадзяюся, што зрабіў усё добра і ў першы раз, калі я загрузіць файл на форуме

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    як толькі вы адкрываеце карту ў працягу на абмежавальнік крутоўнага моманту, і я іду ў 2d; правядзіце пальцам налева, я лічу, панеттоне і пандус, які адпраўляецца ў адрас 05822E але я не каэфіцыенты пераўтварэнні не разумею, павароты і тое, як ты казаў, павінен мець і іншыя абмежавальнікі, якія не ведаю
    Загадзя дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    хлопцы, не кідайце мяне калі ў вас ёсць час, вядома....

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    не я цябе кінуў, ціха...
    тады ў 058044 ў восі першага lim крутоўнага моманту і змены, як у накіроўвалых, звязаныя з edc15..
    вось заканчваецца ў 058068 дзе паглядзець напісаў 9000 на самай справе, трэба падзяліць значэнне x2 такім чынам,
    убачыць, rpm ясна..а потым ўсталяваць вось на апошнія 2 breackpoint на значэнне
    дзе вы хочаце rev..па логіцы ты павінен пайсці і зняць цалкам дызельнае паліва ў апошні брэйк-пойнт dell
    lim пара.. і 16x1
    іншы восі lim пара і адпаведны абмежавальнік знойдзеш у 0580AA і lim пара пачынае 0580D4 і 21x1..
    яшчэ ты знойдзеш у 058232(восі) і 05825c lim пара 21x1..
    ёсць яшчэ мноства іншых, spri, каб файл у любым выпадку паспрабуйце ўсталяваць правільна гэтыя 3 тады мы бачым, што адбываецца..
    дайце мне ведаць..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    Вялікі дзякуй за тлумачэнні, для мяне важна... тады я прыйшоў на першае вр 7800, што я павялічваецца да 8000, як кажа кіраўніцтва, edc15, то 4000rpm, калі не памыляюся ;
    потым я пайшоў у вр наступнага, што быў 8400 і я прынёс яго ў 8010 потым я пайшоў у таблічнай і ад 4000 абаротаў і потым я прынёс усе значэння на 0....вы былі вельмі ясна, але я не ўпэўнены, што зрабіў добра, я адпраўлю файл rev-limiter мне можаш выправіць?( ці зрабіў тое ж самае для ўсіх 3-х элементаў кіравання, якія вы мне паказалі).
    Яшчэ раз дзякуй

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •