Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74

Уліс 2.0 jtd згасае ў гарачай

Добры вечар, у мяне праблема з Фіят уліс 2.0 jtd; часам не заводзіцца, і тое толькі ў цеплы выключаецца....на дыягностыцы памылак няма, але, як мне апісвае кліент з'яўляецца на маніторы карціну "ключ "....
    Што прымушае мяне думаць, адразу ў иммо (памылка ад з абодвух ключоў), але самае дзіўнае, што згасае ў гарачай, што вы думаеце ? і ўжо наткнуўся на каго-то?
    загадзя дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    кантралюе абароты рухавіка, калі бачыць іх у гарачай!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    адзін раз, што гэта ў рух, і ключ не кантралюе яго больш, я б праверыў датчык абаротаў.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Нагнетатель Visualizza Messaggio
    Добры вечар, у мяне праблема з Фіят уліс 2.0 jtd; часам не заводзіцца, і тое толькі ў цеплы выключаецца....на дыягностыцы памылак няма, але, як мне апісвае кліент з'яўляецца на маніторы карціну "ключ "....
    Што прымушае мяне думаць, адразу ў иммо (памылка ад з абодвух ключоў), але самае дзіўнае, што згасае ў гарачай, што вы думаеце ? і ўжо наткнуўся на каго-то?
    загадзя дзякуй
    Прывітанне нагнетатель можаш зрабіць фота раздымаў эбу рухавіка, адлучыце??
    Калі і тое, што я думаю, то я растлумачу, ад чаго залежыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    адзін раз, што гэта ў рух, і ключ не кантралюе яго больш, я б праверыў датчык абаротаў.
    Можа быць, Уліс....у многіх не працуе так.
    У любым выпадку той факт, што сігналы иммо не і иммо і датчык абаротаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    Павінна быць edc15c2 мне цікава ведаць праблему, што паказвае mustanggt

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    вядома, мая не можа быць рашэннем, так як і плод вопыту, як і ўсе мы, ідэнтычныя.

Большасць раздымаў : Renault, Fiat, VW, як мы ведаем, і раздым на ЭБУ і адзін мужчына.
    Такога тыпу раздымы выкарыстоўваюцца, жанчына, ўнутры іх ёсць пласт сілікону, які прадухіляе адукацыю imidità і карозіі.
    У доўгатэрміновай перспектыве гэты пласт сіліконавага губляе сваю эфектыўнасць, яна крышталізуецца і раздробленая на дробныя кавалачкі.
    Холад спачатку не ўяўляюць праблемы, але з падагрэвам гарачай змешваюцца з кантактамі і ствараюць дэфекты, якія прымушаюць думаць на эбу сышоў з розуму.
    Праблема можа толькі пагоршыцца, у рэшце рэшт, не прывесці ў рух нават самай халоднай.
    Вядома, не бывае ўсё кантакты але ў некаторых частках.
    я першапачаткова proveriei з флюсу сухі, не занадта агрэсіўны на раз'ем, калі і трымае цяпло не ў той раз'ем павінен быць дэмантаваны ў чысціні, у парадку.
    Гэтая праблема вырашана на renault clio II у першы раз, адна кропка, другі і пола ў трэці.
    ніколі больш не вяртайцеся з дэфектамі дзіўныя.
    Што тычыцца кіравання иммо не ведаю, уліс, але ў многіх кантролю і пастаяннай....цяпер не варта тлумачыць, і ўсё працуе і доўга і нудна і вельмі тэхнічны.

Renault, у прыватнасці, пакутуе асабліва.
    Звычайна на megane і clio II і III адбываецца ў 130-150.000 км.

Іншы недахоп паверыць, што ён прымусіў мяне страціць галаву толькі таму, што ў мяне не было DTC.

Датчык абаротаў не можа прывесці ў цёплы гэтае пытанне, справа сапраўды прыгожае.

Гэта і тое, па вопыту, што маглі б мець.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я не прафесар MUSTANGGT, але ў мяне шмат гадоў вопыту на плячах , і я магу гарантаваць, што датчыкі абаротаў, яны робяць менавіта той дэфект, на халодную працуюць нармальна, а пры нагрэве перастаюць чытаць, і машына спыняецца, і гэта абсалютна не выпадкова выдаліла, у любым выпадку рабіце так, як вы хочаце мой савет.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Што гэта дэфект або няма, праблема датчыкаў абаротаў, што халодная працуе, а гарачая шкоду, праблемы, выпадкі, вядома, і пераканайцеся, што...у старых jtd быў дэфект на парадку дня. Я згодны з ugoboss пра гэта.Дайце нам ведаць, як усё скончыцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я не прафесар MUSTANGGT, але ў мяне шмат гадоў вопыту на плячах , і я магу гарантаваць, што датчыкі абаротаў, яны робяць менавіта той дэфект, на халодную працуюць нармальна, а пры нагрэве перастаюць чытаць, і машына спыняецца, і гэта абсалютна не выпадкова выдаліла, у любым выпадку рабіце так, як вы хочаце мой савет.
    вядома, я не сумняваюся ў гэтым, і я абапіраюся на вопыт.

на самай справе я выказаў сімптомы ў залежнасці ад маёй.
    цяпер я хацеў бы задумацца, калі б гэта быў датчык абаротаў, што можа быць звязана з тым, што вы accennda індыкатар код ключа??
    вы павінны зразумець, як працаваць, і датчык абаротаў?!!??, што тыпу no мадэлі а? магниторезистивные? hall?.
    у любым выпадку вы можаце праверыць яго стадыі працы з дапамогай асцылографа, з тым, не ўцячэш!.

Паўтараю, я выказаў сваё меркаванне на аснове вопыту, але я тут для таго, каб даведацца, і калі хто-то кажа мне, што актуальнасць ce паміж датчыкам абаротаў і код ключа памаўчу і паслухаю

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •